Oglas
· · Komentari: 0

DATUM OGLEDALA: 07.07. 2023. godine sa sobom donosi posebnu energiju

Broj sedam ima veoma jaku simboliku i posebno značenje

1688715155_profimedia-0537941559.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Brojevi ogledala su isti brojevi koji se ponavljaju u datumima, oznakama, simbolima – numerolozi smatraju da imaju posebno značenje.

7.7. je veoma jak ogledalni datum i vibraciono jak dan. Danas će vladati broj 7, koji će privući mnogo sreće. Ovo je dan ispunjenja želja. Mnoge prijatne stvari će se desiti same od sebe, a mi možemo da ispravimo svoje greške. 7.7. je podsetnik da radeći na daljem mentalnom, duhovnom i emocionalnom razvoju možemo i hoćemo da postignemo svoju božansku životnu svrhu.

Poruka ovog dana je – znajte da čitavo duhovno carstvo navija za vas. Postoji svetlost koja sija u tami, koju ni tama ne može pobediti. Broj 7 se smatra srećnim u mnogim kulturama. Za stare Egipćane, broj 7 je bio broj večnog života, a od samog početka verovalo se da je broj 7 manifestacija potpunosti i savršenstva. Nema sumnje da se broj 7 smatra savršenim brojem, koji vam može pomoći da se povežete sa univerzumom. Kada se pojavi broj 7, može vam pomoći da dobijete sve odgovore koji su vam potrebni.

Značenje i simbolika iza broja 7 je refleksija, razmišljanje, otkriće, inovacija, duhovnost, odvojenost, znanje i mudrost. Glavno značenje broja 7 je duhovno buđenje u sebi ili kada steknete veće znanje na odabranom duhovnom putu. Ovo je veoma pozitivan broj koji privlači više mudrosti i znanja.

Datum 7.7. ima dodatni vibracioni uticaj, koji ukazuje na dolazak promena kroz samootkrivanje ili posedovanjem znanja u sebi. Sada je vreme za samorefleksiju i sticanje novih saznanja o sebi. Ovo će vas dovesti do veće motivacije, slobode i transformacije. Ako ne meditirate, sada je vaša šansa da steknete jasnoću i samospoznaju sa ovom praksom koja će vas odvesti do slobodnijeg, ispunjenijeg, srećnijeg života.

Energija broja 7 je nezavisna. To je lična energija koja leži duboko u nama. Ipak, kada postanemo svesni ovog dubokog unutrašnjeg sveta, otkrivamo da je to mesto gde se sve fizičke i duhovne stvari spajaju i stapaju u jedno. 7.7. donosi energiju postignuća, posebno u duhovnosti.

Kada vidite ovaj broj, znate da donosite ispravne odluke i da idete u pravom smeru. 7.7. nosi energiju činjenja onoga što je neophodno za postizanje vaše božanske životne svrhe. To je energija istrajnosti i savlađivanja prepreka i poteškoća sa milošću, dostojanstvom i osluškivanjem sopstvene unutrašnje mudrosti.

Broj 7 rezonuje sa svim duhovnim stvarima. Uključujući veru i duhovnu svest, buđenje, prihvatanje i prosvetljenje. Rezonirajući sa kolektivnom svešću, misticizmom, religijom i psihičkim sposobnostima, broj 7 nosi energiju svih duhovnih koncepata i praksi.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas