Oglas
· · Komentari: 0
VEROVANJE

Sutra je 10. 10. - Dan kada se dešava MAGIJA: Potrebno je da uradite samo JEDNU stvar kako bi vam krenulo u ŽIVOTU

Deseti oktobar je dan za koji se veruje da ima veliku moć.

1633802639_herbs-g59c8c033d_1920.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Numerolozi ističu da nizovi istih brojeva, ili kako ih nazivaju "brojevi ogledala", imaju posebnu moć, a takvu situaciju imaćemo sutra, odnosno 10. oktobra, kada će zavladati magija 10-10.

Broj 10 povezan je sa dostizanjem višeg nivoa svesti i predstavlja signal da je vreme da pređete na sledeće poglavlje života. Kada primetite niz 10-10, to znači da se krećete putem života koji oličava svrhu vaše duše. Moguće je da ćete odjednom promeniti način razmišljanja o određenim stvarima i da će to doneti značajan uspeh. Vaša perspektiva postaje svetlija i to je ono što vas motiviše da postanete sve bolji i bolji.

Pročitajte još: Da li se u vaš dom "uselila" LOŠA ENERGIJA? Proverite uz jednostavn TRIK uz pomoć LOVOROVOG LISTA

Zbog toga 10. oktobra svako ima tu moćnu energiju koja mu može pomoći da dosegne zvezde, odnosno da ispuni ono što zaista želi. Imamo snagu da se oslobodimo prošlosti i da na ovaj magičan dan oprostimo, što će dodatno rasteretiti dušu.

Opraštanje sebi je dobro za početak, ali opraštanje drugima takođe može biti jednako moćno.

Opraštanje se ne odnosi na odobravanje čina ili njegovu podršku, već se oslobađa bilo kakvog besa ili negativnih emocija koje vas vezuju za događaj ili osobu. Stoga je sutra idealan trenutak za čudesnu vežbu oproštaja koja će doneti novu i lepšu energiju u vaše srce!

Počnite tako što ćete sebi napisati pismo oproštaja, a zatim uključite i druge osobe ili situacije koje biste možda želeli da oprostite. To pismo ne morate da pošaljete nikome, već ga napišite zbog sebe, kako biste sve negativne i uznemirujuće misli prebacili na papir i tako se oslobodili tereta.

Nakon što to uradite, osetićete bar malo olakšanje. Zatim, počnite da vizualizujete i manifestujete ono što želite. Razmislite o novom poglavlju života i stvarima koje želite da ostvarite.

Energija magičnog niza 10-10 podseća nas da imamo priliku da budemo bolja verzija sebe.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas