Oglas
· · Komentari: 0
METEORSKA KIŠA

ZVEZDE PADALICE ispunjavaju ŽELJE: Pogledajte VEČERAS u nebo, zamislite želju i uradite OVO

Pored zimske kratkodnevnice i ulazak Sunca u znak Jarca, obradovaće nas i kiša meteora, odnosno zvezda padalica u noći između 21. i 22. decembrqa.

1640096031_fantasy-gd87a6115a_1280.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Nebo će večeras biti obasjano sjajnim zvezdama padalica, što je odlična energija i atmosfera za manifestovanje i privlačenje blagostanja.

Reč je o meteorskom roju Ursidi koji će svoj spektakl imati baš za vreme timske kratkodnevnice, a energija ovoga dana biće jedinstvena. Ursidi nisu samo meteori, već ostaci komete Tuttle. Strukturne karakteristike komete utiču na sjaj meteora, koji će biti vidljiv golim okom kada je nebo vedro.

Pročitajte još: POSEBAN DATUM: Šta vam donosi današnji niz brojeva 2112

2021. godine, pad zvezda će dostići vrhunac u noći između 21. i 22. decembra, a meteori će padati 100 na sat, što ga čini fantastičnim prizorom na noćnom nebu. 

Kiša meteora će trajati do 26. decembra i svi će imati vremena da požele iskrenu želju.

U noći između 21. i 22. decembra pogledajte u nebo, zamislite želju, vizualizujte je i pratite sledeće korake kako bi se ispunila:

- ostanite u dobrom raspoloženju
- očuvajte mir u odnosima
- prilagodite se pozitivnom
- programirajte um za uspeh
- neka vaša želja ima dobar uticaj na druge, a ne samo na vas

Kiše zvezda padalica ne predstavljaju samo lep prizor, već i odličnu priliku da vizualizujete svoj san i započnete put ispunjenja. Idite na neko mesto van gradske buke, zagađenja, negde gde se vidi otvoreno nebo i zamislite jednu želju iskreno i glasno u svom srcu. Ako verujete u proces ostvarenja, brzo će lepe misli postati stvarnost.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas