· · Komentari: 0
ASTRO

Horoskop za praznik: Mini odmor moraju da iskoriste četiri znaka, a prvi je OVAN!

Blizanci treba da traže mesto kraj vode, a Škorpije da otputuju same.

1619176727_MikonosYena.jpg
Foto: Piksabej

Ovan

Volite energiju praznika, ali nikako niste tip koji bi proveo sate i sate u kuhinji..... Ovaj praznik posvetite samo vama i zadovoljite sva čula. Pod ruku prijatelja ili partnera ili vama dragog člana porodice i uputite se na mini put. Ne morate daleko ići, kod nas u okruženju ima divnih turističkih atrakcija koje bi trebalo da posetite.

Pročitajte još: NAJDUŽA NOĆ u istoriji čovečanstva dogodila se 536. godine i trajala je 18 meseci. Šta se tačno desilo?

Strelac

Praznik je za vas jednako putovanje. Znate šta vam je činiti. Put pod noge i ceo svet je vaš. Vi ste sigurno već čekirali koja destinacija je sada na redu. Zvezde vam kažu da je sada pravo vreme za odmor!

Strelac mora da otputuje. Blizanci tražite vodu, Škorpije bežite iz grada i to sami!

Škorpija

Osećate se kao da nemate snage. Pronađite energiju za beg iz grada! Najbolje je da odete sami, da se maksimalno posvetite sebi i da radite stvari koje vas ispunjavaju. Da li će to biti čitanje knjige, alpinizam ili setnja pored vode , izbor je vaš!

Pročitajte još: Vage voze beo, a Škorpije CRNI auto. Šta kupuje LAV?

Pročitajte još: NAJDUŽA NOĆ u istoriji čovečanstva dogodila se 536. godine i trajala je 18 meseci. Šta se tačno desilo?

Blizanci

Umorni ste od ljudi, komunikacije. Potrebno vam je vreme koje ćete provesti samo sa voljenom osobom. Ovaj mini praznik organizujte tako da što više vremena provedete pored vode. Voda čisti toksine u našem organizmu i bistri um što je vama sada preko potrebno.

Kako će praznike provesti Vaga, Bik, Devica i Jarac pročtiajte OVDE.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.