Oglas
· · Komentari: 0
SLATKIŠI

Sočno i SLASNO: Napravite fenomenalni oreo čizkejk i zadovoljite sva čula BEZ RERNE (RECEPT/FOTO)

Savršen kolač koji će vikend učiniti još slađim!

1654721367_cizkejk.png
Foto: InstagramScreenShot/harrycoop.er
Oglas

Ukoliko vam ponestaje ideja za ukusne domaće slatkiše, imamo predloz za savršenu kombinaciju ukusa čuvenog oreo keksa i tradicionalnog čizkejk kolača...

Pročitajte još: Samo održavanje bazena košta kao MANJI STAN U BEOGRADU: Zavirite u dom fudbalera Nemanje Matića i njegove supruge (FOTO)

Sastojci za pripremu:

  • 150 grama mlevenog keksa⁣⁣
  • 70 grama putera/maslaca⁣⁣
  • 500 grama krem sira ⁣⁣
  • 200 mililitara slatke pavlake ⁣⁣
  • 1 pakovanje vanilin šećera⁣
  • 80 grama šećera u prahu⁣⁣
  • 100 grama voćne marmelade ili svežeg voća⁣⁣

⁣⁣
Priprema:⁣⁣

Istopljeni puter maslac izmešati sa mlevenim keksom i blago utisnuti u kalup za torte. Ostaviti da se ohladi.

Pročitajte još: Radost u domu Lidije Vukićević: NJen naslednik podelio važnu vest (FOTO)

Pripremiti šlag od slatke pavlake, potom i krem sira sa šećerom i vanilin šećerom. Mešati do 5 min i premazati preko baze/keksa. Preko krema staviti voćnu marmeladu ili dekorisati svežim voćem.

Ostaviti u frižider na 2 sata.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas