Oglas
· · Komentari: 2
DIJETA

Mesečeva DIJETA za april: Jednostavna i efikasna! (SATNICA)

Osnova "mesečeve dijete" je post u trajanju od 24 časa kada je Mesec mlad.

1617265062_Depositphotos_7521589_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Kada se počinje "mesečeva dijeta"? Onog trenutka kada se Mesec menja i postaje mlad.

Pročitaje još: NJujorška dijeta: Izgubite do 6 kilograma i 12 centimetara u struku!

Ne mora 24 časa
Laboratorijska ispitivanja su pokazala da nije uvek neophodno gladovati puna 24 sata, jer se ključni enzimi aktiviraju i u manjem vremenskom rasponu - pridržavajte se tabela.

Tog dana kada se drži "mesečeva dijeta" dozvoljeno je samo piti tečnost, najbolje vode ili blagi biljni čaj. Ukoliko vam to predstavlja problem, popijte ceđeni sok, bez dodataka i isključivo od svežeg voća. Mleko i mlečni proiizvodi poput jogurta su strogo zabranjeni.

Nema efekta kod hormonalnog poremećaja.

Fizičke aktivnosti su dozvoljene i poželjne. Ukoliko ste anemični ili imate nizak krvni pritisak, ne biste smeli da gladujete. Dijeta nema efekta kod osoba koje pate od hormonalnih poremećaja.

Pročitajte još: Ekspres dijeta: Smršajte 5 kilograma za 3 dana uz pomoć TUNE

Na ovaj način tokom jedne mene može da se izgubiti i do dva kilograma

Datum Početak Mena Datum Kraj Trajanje

 

03. april početak 23:44 kraj gladovanja 04.april u 20:34(20:50)

 

11. april početak.14:30 kraj gladovanja 12. april u 14:25(23:55)

19. april početak 19:31 kraj gladovanja 20. april u 21:36(26:05)

26. april početak 18:24 kraj gladovanja 27. april u 12:57(16:52)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas