Oglas
· · Komentari: 0

Nikako ih ne isprobavajte: Ovo su najbizarnije dijete poznatih

Naša poznata nutriicoonistkinja, izdvojila je pet dijeta koje su držale različite poznate ličnosti, uz napomenu da ih ne isprobavate samostalno!

1660199937_dijeta.jpg
Foto: unsplash.com
Oglas

Zbog činjenice da su javne ličnosti, mnogi glumci i pevači imaju pritisak da izgledaju na određeni način. Bilo da je zbog možda neke uloge u filmu, ili jednostavno žele da izgledaju što je bolje moguće i oni se često podvrgavaju određenim režimima ishrane, koji će ih dovesti do cilja, ne tazmišljajući mnogo o posledicama!

Pročitajte još: Birajte zdraviju opciju: Kad osetite glad, spremite ovu kašu i nećete se gojiti

 Zbog želje da što pre dođu do takvog izgleda, i oni nekada primenjuju brze, a nezdrave varijante.

Nutricionistkinja Nataša Đukić izdvojila je 5 dijeta poznatih ličnosti, uz napomenu da nikako ne treba da ih isprobavate:

Natali Portman

Natali Portman je za ulogu balerine u filmu „Crni labud“, za koji je dobila i Oskara, morala svoju težinu da svede na svega 40-ak kilograma. NJena dnevna ishrana sastojala se od pola grejpa, šargarepe i malo badema. Zvuči brutalno, ali se isplatilo. Doslovno, isplatilo!

Bijonse

Jedna od najpoznatijih pevačica na svetu, Bijonse, prestala je da jede čvrstu hranu kako bi izgubila 7 kilograma zbog uloge u filmu „Dreamgirls“. Pevačica je dve nedelje samo pila vodu sa limunovim sokom, alevom paprikom i javorovim sirupom. Iako je postigla šta je želela, Bijonse je priznala da nikada ne bi ponovila ovu dijetu.

Kristijan Bejl

Glumac Kristijan Bejl je za jednu ulogu morao da izgubi čak 30 kilograma, za 4 meseca. NJegova ishrana se sastojala od konzerve tune i jabuke i nikako nije prelazila 300 kalorija. Glumac je pio mnogo vode, kako bi suzbijao osećaj gladi. Uz kilograme, izgubio je i mišiće, što je dodatno doprinelo njegovom bizarnom izgledu.

Pročitajte još: DIJETA 10 POSTO: Izgubite kilograme bez gladovanja

Riz Viterspun

Nakon porođaja, Riz Viterspun se okrenula popularnoj ishrani koja se temelji na hrani za bebe, ne bi li skinula višak kilograma, dobijenih tokom trudnoće. Proces je jednostavan, kašasta hrana se lako vari, a veličine obroka garantuju da se nećete prejesti.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas