· · Коментари: 0

Никако их не испробавајте: Ово су најбизарније дијете познатих

Наша позната нутриицоонисткиња, издвојила је пет дијета које су држале различите познате личности, уз напомену да их не испробавате самостално!

1660199937_dijeta.jpg
Фото: унспласх.цом

Због чињенице да су јавне личности, многи глумци и певачи имају притисак да изгледају на одређени начин. Било да је због можда неке улоге у филму, или једноставно желе да изгледају што је боље могуће и они се често подвргавају одређеним режимима исхране, који ће их довести до циља, не тазмишљајући много о последицама!

Прочитајте још: Бирајте здравију опцију: Кад осетите глад, спремите ову кашу и нећете се гојити

 Због жеље да што пре дођу до таквог изгледа, и они некада примењују брзе, а нездраве варијанте.

Нутриционисткиња Наташа Ђукић издвојила је 5 дијета познатих личности, уз напомену да никако не треба да их испробавате:

Натали Портман

Натали Портман је за улогу балерине у филму „Црни лабуд“, за који је добила и Оскара, морала своју тежину да сведе на свега 40-ак килограма. Њена дневна исхрана састојала се од пола грејпа, шаргарепе и мало бадема. Звучи брутално, али се исплатило. Дословно, исплатило!

Бијонсе

Једна од најпознатијих певачица на свету, Бијонсе, престала је да једе чврсту храну како би изгубила 7 килограма због улоге у филму „Дреамгирлс“. Певачица је две недеље само пила воду са лимуновим соком, алевом паприком и јаворовим сирупом. Иако је постигла шта је желела, Бијонсе је признала да никада не би поновила ову дијету.

Кристијан Бејл

Глумац Кристијан Бејл је за једну улогу морао да изгуби чак 30 килограма, за 4 месеца. Његова исхрана се састојала од конзерве туне и јабуке и никако није прелазила 300 калорија. Глумац је пио много воде, како би сузбијао осећај глади. Уз килограме, изгубио је и мишиће, што је додатно допринело његовом бизарном изгледу.

Прочитајте још: ДИЈЕТА 10 ПОСТО: Изгубите килограме без гладовања

Риз Витерспун

Након порођаја, Риз Витерспун се окренула популарној исхрани која се темељи на храни за бебе, не би ли скинула вишак килограма, добијених током трудноће. Процес је једноставан, кашаста храна се лако вари, а величине оброка гарантују да се нећете прејести.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.