Oglas
· · Komentari: 0

ISHRANA I TRENING VIKTORIJE BEKAM: Puno restrikcija i odricanja, a kožu lica podvrgava bolnoj proceduri kako bi izgledala mladoliko (FOTO)

Viktorija ulaže veliki trud u svoj izgled

1688804649_profimedia-0785576758.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Modni mogul, Viktorija Bekam (49) kožu svog lica svakih 6 meseci podvrgava bolnoj, ali neinvazivnoj kozmetičkoj proceduri, zahvaljujući kojoj izgleda bar 20 godina mlađe.

Ona uključuje ubadanje 24 igle u njeno lice, ali "Viktorija se kune da joj ništa nije teško samo da njena koža ostane mlada".

Ovo je bjuti rutina ove prezgodne i prelepe žene, a sada ćemo vam otkriti i pomoću koje rutine, vežbama i ishranom, uspeva da održi vitku liniji i zategnutu kožu tela.

Viktorija – poznata po svom vitkom stasu – u nekoliko  navrata dospela je na naslovne strane zbog svoje ishrane, uključujući prošlu godinu kada je njen suprug Dejvid priznao da "jede samo ribu sa roštilja i povrće", dok je prijatelj Rio Ferdinand izjavio da je "nikada nije video da jede".

Pored dijete, otkrila je 2011. da dan počinje prskanjem lica ledenom vodom pre nego što počne sa negom kože, dok je fanovima potvrdila i da je sa kardio treninga prešla na trening snage.

VEŽBE

Viktorija deli delove svog režima vežbanja na Instagramu i zaprepastila je obožavaoce prošle godine kada je podelila snimak kako radi čučanj iznad glave sa olimpijskom šipkom.

Ranije ove godine, takođe je viđena kako radi triceps koristeći ne tako lagane tegove. Ipak, jednom prilikom je priznala:

- Uvek sam se pomalo plašila tegova, ali ispostavilo se da ih volim. Imam čak i te specijalne rukavice da nosim! Dobro je promeniti stvari, sada imam mnogo više mišićnog tonusa.

Ona je takođe izjavila i da je našla ravnotežu između želje da se zabavlja i disciplinovanja u vezi sa zdravom ishranom i vežbanjem.

DIJETA

Prošle godine, Viktorija je ponudila uvid u svoju 'ekstremnu' ishranu nakon što je Dejvid otkrio da ona jede samo ribu sa roštilja i povrće na pari.

Tokom Evropskog turnira 2004. verovalo se da je jela samo jagode i vodu.
Viktorija je otkrila da je bila na dijeti od bobičastog voća i sašimija.

Vlasnik fudbalskog kluba otkrio je da Viktorija jede istu stvar već 25 godina
Viktorija je potom rekla da voli tost od integralnog brašna sa solju. Takođe otkirla je i da dan počinje sa dve kašike jabukovog sirćeta.

Dizajnerka je pobesnela na zbog izjave fudbalera da jede samo ribu i povće, pa je objasnila da joj je važno da u organizam unisi „zdrave masti“ i da redovno prolazi kroz detoksikaciju, tokom koje se uzdržava od alkohola.

Viktorijini komentari usledili su i nakon što je TV kuvar otkrio zvezdine "komplikovane" zahteve za večerom kada su ona i Dejvid prisustvovali venčanju Serhija Ramosa 2019. godine, gde je stalno tražila "činije nane i kokosove vode".

Bonus video:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas