Oglas
· · Komentari: 0
slatkiš

BRZA TORTA za Dan zaljubljenih BEZ PEČENJA I KUVANJA: Obradujte voljenu osobu za samo 10 minuta (VIDEO)

Tortu je moguće spremiti bez korišćenja šporeta.

1644829295_cake-g688747f17_1280.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Torta je poklon sa kojim nema greške. Ukoliko nemate dovoljno vremena za pravljenje torte sa korama, čiji se sastojci kuvaju, peku...imamo savršenu ideju za vas.

Za ovaj recept potrebno vam je ne više od 10 minuta i samo tri sastojka.

Sastojci:

  • 3 banane
  • pakovanje piškota
  • mleko
  • šlag

Pročitajte još: Svi znamo kako se pravi pica, ali da li ste nekad probali ALZAŠKU PICU? (RECEPT/VIDEO)

Kolač možete da napravite u obliku koji odaberete, a mi smo odabrali oblik srca. Srce kolač možete da napravite i bez kalupa, dovoljno je da isečete papir za pečenje u tom obliku i tako napravite kolač

Prvi korak je da jednu po jednu piškotu natopite mlekom (kratko), zatim jednu po jednu ređajte tako da napravite oblik. Kada poređate red piškota premažite ih slagom, a zatim poređajte iseckane banane. Nakon ovoga ponovite postupak. za kraj kolač premažite slagom.

Ceo postupak možete da pogledate u videu:

 

 
 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas