Oglas
· · Komentari: 0

Maska od banane za oporavak vlasi: Može vam pomoći da umanjite oštećenja, a potrebno vam je svega nekoliko sastojaka koje već imate u kući (RECEPT)

Ne morate izdvajati velike sume novca na skupe preparate

1688649918_shutterstock_1336644827.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Mnogima omiljeno voće, bananu, možete da koristite za pripremu maske koja će vam pomoći da oporavite kosu, naročito suvu i oštećenu od farbanja.

Banana je bogata magnezijumom, cinkom, gvožđem, jodom, kalijumom, vitaminima A, B, E i F, pa ćete već posle nekoliko tretmana primetiti njen efekat, odnosno da vam je kosa sjajnija i bujnija.

Za pripremu maske su vam potrebni: jedna banana, tri kašike meda, četiri kašike maslinovog ulja i tri kašike mleka.

Najpre viljuškom izgnječite bananu (možete i daje izmiksate), pa dodajte med, potom mleko zagrejano na sobnoj temperaturi i maslinovo ulje.

Sve dobro pomešajte, namažite na suvu kosu pre pranja i dobro utrljajte. Posle pola sata kosu isperite mlakom vodom, a onda je operite kako to radite uobičajeno.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas