Oglas
· · Komentari: 0

Domaća maska za oporavak kose: Sastoji se od dva sastojka i već ih imate u kuhinji

Masku za kosu možete da napravite i sami

1695389125_shutterstock_2222774493.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Kokosovo ulje zasluženo ima važno mesto u bjuti industriji. Ono ne masti kosu, može da se koristi pre i posle pranja kose, kao maska ili regenerator.

Uz ovo ulje, i med je čest sastojak domaćih maski za kosu, jer oba sastojka pružaju vlasima neophodnu hidrataciju i negu.

Potrebni sastojci:

  • 1 kašika kokosovog ulja
  • 1 kašika meda

Priprema:

Stavite sastojke u posudu i zagrejte ih malo na laganoj vatri. Toplota maske će omogućiti folikuli dlake da se otvori i primi sve hranljive sastojke. U zavisnosti od toga koliko vam je kosa duga, možete povećati dozu sastojaka.

Maska se može koristiti na suvoj i vlažnoj kosi. Podelite kosu na pramenove i nanesite smesu celom dužinom, sve do krajeva kose, izbegavajući koren. Koristite češalj kako biste masku naneli svuda ravnomerno. Stavite kapu i neka maska odstoji najmanje 40 minuta.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas