Oglas
· · Komentari: 0

Salata sa PILETINOM po recepturi Goce Lazarević: Brzo i jednostavno se sprema, a idealna je za prazničnu trpezu

Isprobajte recept za salatu koja će vas oduševiti

1702125362_goca-lazarevic.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Pevačica Goca Lazarević bila je jedna od učesnica humanitarne emisije “Na večeri kod”, gde je svojim kulinarskim umećem oduševila goste. Međutim, pevačica je priznala da joj kuhinja nije baš omiljena prostorija u stanu. Ali, ako je suditi po tome što su recept Goce Lazarević za predjelo koje je pripremila svi tražili, jasno je da joj kuvanje nije strano.

- Kada je moja ćerka bila mala pokazivala je gostima prostorije u našem novom stanu, a kad je došla do kuhinje rekla je da je to moja soba - ispričala je Goca kroz smeh i dodala da “svoju sobu” voli jedino kad je čista.

Iako se, kako kaže, u kuhinji ne snalazi najbolje, Goca je svoje goste oduševila jelima koje je pripremila, a svima se naročito dopala salata od piletine. Ova salata idealna je za praznične dane koji nam predstoje.

Recept Goce Lazarević za salatu od piletine

Sastojci:

1 belo meso

marinirane pečurke

pečenica

majonez

krem sir ili pavlaka

praziluk

peršun

so, biber

Priprema:

Obariti jedno belo meso i iseckati ga na kockice. U činiju sa mesom dodati sitno seckane marinirane pečurke, pečenicu i malo praziluka. Sve to izmešati sa majonezom i pavlakom po potrebi. Na kraju začiniti solju i biberom i ukrasiti peršunom.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas