· · Komentari: 0
BAKINA KUHINJA

Voćna torta GOTOVA ZA 10 MINUTA! Ukusna letnja poslastica (RECEPT/VIDEO)

Kada vam se jede slatko, a nemate mnogo vremena, ovo je idealan recept.

1629267667_20210817_154644.jpg
FOTO: bakina kuhinja

Iz bakine kuhinje stiže recept za ukusnu voćnu tortu, koja je prava letnja poslastica.

Pročitajte još: Vreme je za kašiku: Evo kako se pravi NAJUKUSNIJA posna boranija! (RECEPT/VIDEO)

Recept za tortu

Potrebno je:

  • 2 pudinga od slatke pavlake
  • 50 gr čokolade
  • kocka maslaca
  • 100 gr keksa
  • 100 gr piškota
  • 500 ml mleka
  • 1 vanilin šećer
  • 3-4 kašike šećera
  • malo voća (kupina, malina i sl...)
  • 1 šlag

Priprema:

Skuvati puding po uspustvu na mleku dodati sečen maslac pa ga dobro izjednačiti. Podeliti na dva dela pa u jedan dodati izlomljenu čokoladu i izmutiti. 

Manji uzan pleh obložiti prozirnom folijom . Na dno staviti piškote a sa strane keks  pa ubaciti puding od čokolade  preko njega kupine.

Preko dodati puding od vanile i preko piškote. Prekriti folijom i dobro ohladiti. 
Ohlađen izvrnuti na pleh skloniti foliju pa ukrasiti  šlagom. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.