Oglas
· · Komentari: 0

Kako izgleda idealan krompir za RUSKU SALATU? Primenite pet pravila prilikom odabira

Ruska salata je nezaobilazna na svakoj svečanoj trepzi, a kako se približavaju novogodišnji i božićni praznici saznajte kako da je napravite najbolje od svih

1671889060_shutterstock_1859099680.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Niko se ne koncentriše preterano na pripremu, jer nije zahtevna, samo se skuvaju sastojci i pomešaju sa majonezom. Ali, potrebno je obratiti pažnju i na detalje, jer će tako biti mnogo ukusnija. Krompir je jedan od najbitinijih sastojaka i ako ga izaberete kako treba, ruska salata će zasijati punim sjajem.

Kako odabrati krompir?

Prvo, morate birati samo između celih, suvih i netaknutih krompira. Takođe, ne sme biti tragova štetočina. Ali, najvažnije je da izaberete beli krompir sa žutom korom, jer je on najukusniji i ima prijatan miris.

Pročitajte još: Kako se sprema HOLANDSKA KUPUS SALATA? Vole je svuda u svetu

Potrudite se i da krompir bude manji, oko 4-8 cm u prečniku, nemojte da uzimate veliki. I poslednje što treba da znate jeste to da za bilo koju salatu sa povrćem morate koristiti samo zrelo korenasto povrće. Da biste izabrali zreo krompir, obratite pažnju na njegovu koru. Treba da bude čvrsta i da se šteti trenjem.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas