· · Komentari: 0
ODMOR

BEZBROJ SADRŽAJA U IZVANDREDNOJ ATMOSFERI: Hotel u kojem ćete naći sve što vam je potrebno za odmor, ali i razonodu

Zapanjujuća istorija zemlje u kojoj je pre 5000 godina rođena civilizacija, drevne građevine i legende o životima njenih vladara su ono što iznova i iznova fascinira posetioce ove nadasve zanimljive destinacije.

1631623311_GLAVNA-DR-Resort-305-min.jpg
Foto: 1A

Egipat je i dalje „dar Nila“, dar u prostranstvu peščane pustinje Sahare - na idealnoj geografskoj poziciji da postane zauvek turistička destinacija iz snova, sa izlazom na Sredozemno i Crveno more, na milion kvadratnih kilometara, delom u severoistočnoj Africi, a delom u Aziji.

Foto: 1A

Pravi biser ove zemlje je svakako Hurgada, koja će vam pružiti toplu dobrodošlicu i zagrliti vas svojim beskrajno dugim zlatnim plažama. Miris starocivilizacijske mistike, porcija sitnog peska i tirkizno more u neograničenim količinama, pravi recept za uživanje! Od malog ribarskog sela nastala je poznata turisitička atrakcija koja se diči svojim nestvarno lepim morem i raznobojnim podvodnim svetom koji niste ni slutili da postoji. U Hurgadi ćete biti ušuškani u udobnost prostranih hotela sa mogućnošću da kombinujete opuštanje na ležaljkama sa obilaskom neverovatnog Kaira, ronjenjem na Rajskom ostrvu, koje sa pravom nosi takvo ime, ili uzbudljivim odlaskom na safari u Saharu. Možete biti sigurni da će vam Hurgada pružiti jedno nezaboravno i jedinstveno iskustvo koje ćete poželeti da ponovite i dugo prepričavate prijateljima.

Foto: 1A

Pravi doživljaj možete iskusiti desetak kilometara južno od centra, u hotelu omiljenom među posetiocima Hurgade, Desert Rose 5*. Čarobno lepa bašta ukrašena mirisnim i raznobojnim cvećem, peščana laguna duga čitav kilometar i bazeni za odrasle i decu u kojima ćete moći uvek da se osvežite. Sa bokova peščane lagune, nalaze se dve plaže na otvorenom moru, kao i dok, za goste koji preferiraju nepripitomljeno more. Manji deo jedne plaže je sa koralnim grebenom, koji će biti interesantan onima koji su zaljubljeni u posmatranje podvodnog sveta ili onima koji to još nisu iskusili, a imaju želju.

Foto: 1A

Hotelski kompleks Desert Rose 5* zauzima površinu od oko 300.000 m2  i pruža svojim gostima odličan odnos cene i kvaliteta usluge, pa mu se gosti iz godine u godinu rado vraćaju. Zahvaljujući all inclusive konceptu hotela, nećete morati da brinete da će nešto da vam nedostaje i moći ćete potpuno da se opustite dok uslužno osoblje brine o vama. Uživaćete u raznovrsnim zalogajima u glavnom hotelskom restoranu „Palm“ ili u nekom od a la carte restorana sa italijanskom ili libanskom kuhinjom i ribljim specijalitetima, a tu su i brojne druge aktivnosti – akva park, moderni barovi u kojima su vam, u određeno vreme predviđeno all inclusive formulom, dostupni osvežavajući napici i zaslađenje, zatim i razni sportski tereni.

Foto: 1A

Ukoliko priželjkujete pravi porodnični odmor, hotel Desert Rose 5* je sa svojim brojnim sadržajima idealan izbor za vas. Velelepni rizort se može pohvaliti brojnim sadržajima u pogledu animacije, kako za odrasle, tako naravno i za one najmlađe. Veliki bazeni, tobagani, dečiji klub…sve je to radost za decu, ali i za njihove roditelje koji time mogu da “ukradu” malo vremena da se i sami odmore i relaksiraju. Mališani će na taj način potpuno uživati u svom odmoru sa all inclusive uslugom, ali i vi ćete uživati da ih vidite širokog osmeha. Ovaj hotel naravno, spada u kategoriju „dvoje dece gratis“.

Hotel Desert Rose 5*  je topla preporuka turističke agencije “1 A Travel” u kojoj uvek možete dobiti odgovore na sve vaše nedoumice i isplanirati savršen odmor.

Foto: 1A

Za ljubitelje zelene boje, bujnog zelenila i one koji brinu o očuvanju okruženja, nudimo mogućnost online rezervacije i uplata preko 1A Travel Green. Na ovaj način štedimo vaše vreme, brinemo o prirodi ne trošeći suvišne količine papira, a i čuvamo zdravlje, svodeći neophodne kontakte na minimum u današnjim okolnostima.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.