· · Komentari: 0
ODMOR

LETOVANJE IZ NAJLEPŠIH SNOVA: Odmor na poluostrvu koje je dom luksuznom hotelu izuzetne usluge

Sunce, najlepši specijaliteti Turske i sveta, i ugodno i toplo već u junu, a uz to plavetnilo mora, toliko bistrog da je teško zamisliti, zatim istorija i tradicija okoliša spojeni sa savremeno uređenim hotelima.

1627145043_GLAVNA.jpg
Foto:1A

Sve ovo čini Bodrum, pa je naša preporuka da se upustite u prelepu avanturu u ove dane ranog leta.

Na oko 17 kilometara od aerodroma, u okolini mesta Guvercinlik, na sopstvenom poluostrvu, nalazi se La Blanche Island 5*, koji će vam pružiti sve o čemu maštate, a možda i više od toga. Po poluostrvu ste sigurno hodali, ali da li ste na poluostrvu letovali?

Foto: 1A

Hotel će vas zasigurno zadiviti svojim prostranstvom, na površini od 82.000 m2 -  privatna plaža, otvoreni i zatvoreni bazeni, brojni a la carte restorani, akva park, spa centar, teretana…A tek za mališane, mini klub, igralište, dečiji bazeni, pregršt animacija i aktivnosti. Dok se oni dobro zabavljaju na svoj način, a  kad ste već u Turskoj, vi ne propustite da upotpunite odmor opuštanjem na turski način, u turskom kupatilu – hamamu, gde ćete duh i telo pripremiti za potpuno uživanje na egejskoj obali.

Foto: 1A

Plaža hotela La Blanche Island 5* je peščano-šljunkovita, sa jednim pontonom. Ležaljke, peškiri, suncobrani, dušeci i bar na plaži, na raspolaganju su gostima bez nadoknade.

Foto: 1A

Sve sobe su elegantno uređene, a svaka ima klimu, SAT TV, telefon, sef, Internet, mini bar, fen, balkon ili terasu. Usluga u hotelu je Ultra All Inclusive, a osim glavnog restorana, postoji još čak 6 a la carte restorana i 5 barova. Za aktivne, koji takav odmor vole, na raspolaganju su teretana, aerobik, akvabik, teniski tereni, stoni tenis i drugi vidovi animacija. Nakon sporta, možete se relaksirati u sauni.

Foto: 1A

Bodrum je takođe nedaleko od hotela, što je odlična prilika za jednodnevni izelet i upoznavanje sa znamenitostima grada duge tradicije i istorije.

Foto: 1A

Agencija „1 A Travel“ u svojoj ponudi ima najlepše hotele Turske, a na vama je da izaberete koji je idealan za vaš odmor. Posetite zvaničan sajt agencije i napravite online rezervaciju, ili pozovite kontakt centar na 011/655 78 00 za sve dodatne informacije. Ukoliko vam to, zbog velikog interesovanja i opterećenosti svih linija, ne pođe za rukom, možete nam se obratiti i na društvenim mrežama Facebook ili Instagram.

Foto: 1A

Za ljubitelje zelene boje, bujnog zelenila i one koji brinu o očuvanju okruženja, nudimo mogućnost online rezervacije i uplata preko 1A Travel Green. Na ovaj način štedimo vaše vreme, brinemo o prirodi ne trošeći suvišne količine papira, a i čuvamo zdravlje, svodeći neophodne kontakte na minimum u današnjim okolnostima.

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.