· · Komentari: 0
ŽALBE

"Ona će za mene uvek biti dete": Srpski turisti ostvarili REKORD po broju ŽALBI, a jedno pitanje svi PREPRIČAVAJU

Ovo je rekordna godina po malom broju žalbi nezadovoljnih turista. Zvanično, nije stigla ni jedna, a nezvanično manje od sto.

1598012353_turistipeksel.jpeg
Foto: Peksel

Ove godine najčešća žalba srpskih turista je - zašto ne mogu da letovanje koje su uplatili u Grčkoj, da zamene za odmor u Srbiji? U Nacionalnoj asocijaciji turističkih agencija kažu da je većina ovih zahteva bila neopravdana, jer agencije u kojima su uplatili odmor ne rade aranžmane u Srbiji  - pa ne mogu ni da ih zamene za ovu destinaciju.

Pročitajte još: "DVOJE DECE GRATIS": Crna Gora "zvrji" prazna, cene nikad niže, ĐETIĆI RADE SVE DA SPASU SEZONU

Još jednu čestu žalbu upućivali su nezadovoljni turisti koji su navikli i očekivali "sve uključeno" u Turskoj kako je nekada bilo - sa raskošnim "švedskim stolom". Dakle, turisti se žale zašto su im konobari donosili hranu umesto da je oni sami uzimaju sa "švedskog stola" i to u količini u kojoj žele.

Pošaljite mi jedrokratne izlete!

Pored ove dve žalbe, srpski turisti su uspeli da i ove godine naprave "nekoliko bisera". Jedan od njih je napravio putnik koji je od agencije tražio da mu pošalju spisak "jednokratnih izleta". On je, verovatno, mislio na "jednodnevne izlete":

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zlatko Popovic (@zlatko3404) on

Drugi lapsus je napravio turista koji se javio agenciji i rekao: "Dobar dan, želeo bih da se intervjuišem o angažmanu u Egiptu". On je, ustvari, želeo da kaže da želi da se informiše o aranžmanima.

Zar nije Neum u Albaniji?

Najzanimljiviji je bio razgovor putnice koja je tražila aranžmane za Albaniju, ali agencija koju je zvala ne radi putovanja u tu zemlju.

- Da li radite Neum? - pitala je ona.

- Za Neum imamo aranžmane - odgovorili su joj iz agencije.

- Čekajte, malopre ste rekli da ne radite Albaniju! - naljutila se putnica.

Trojce dece, a najmlađe ima 17 godina...

Da je Neum među najtraženijim destinacijama ovog leta govori i zahtev putnice koja je tražila cenu za sedmodnevni aranžman za njenu porodicu. Na pitanje: Koliko osoba putuje? Ona je odgovorila: jedna odrasla i troje dece. Međutim, ispostavilo se da najmlađe dete ima 17 godina! Na opasku da to znači da je troje punoletnih, majka je odgovorila: Oni će za mene zauvek biti deca!

Pročitajte još: OHRID kakav NIKADA niste videli! GORI Tviter - ĐUBRE na sve strane, a za sve odgovorni ONI (FOTO)

Ipak, najzanimljiviji zahtev stigao je od prosvetne radnice. Ona je od agencije tražila da vaučer za putovanje, koji su joj deca poklonila za 8. mart, dobije - novac.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.