Oglas
· · Komentari: 0
LEDENI HOTEL

Od njega se LEDI KRV, ali bukvalno! Zakoračite u hotel posvećen seriji "Igra prestola" (FOTO)

U ovom hotelu preporučljivo je provesti samo jednu noć.

1610358918_hotel-Igra-prestola.jpg
Foto: Printskrin / Instagram / snowvillagefinland
Oglas

Finski hotel SnowVillage svake godine kreira neverovatne ledene skulpture koje sačinjavaju delove zidova hotela, restorana i bara. Ovaj ledeni hotel je pripremio pravu poslasticu za posetioce, tako što je svoje ledene eneterijere prilagodio seriji Igra Prestola.

U hodniku hotela, gosti mogu pronaći rekreaciju Bravosove dvorane lica. Masivni zmajevi ukrašavaju bar, dok svetleći efekti doprinose moćnoj atmosferi.

Pročitajte još: SPISAK: 50 mesta koje treba da vidite do 50. godine

U jednoj od gostinjskih soba, Noćni kralj se nadvija nad krevetom, što će na mnoge ostaviti impresivan utisak.

Mnogi prostori su urezani tako da oponašaju najneverovatnije dvorce sa Vesterosa, od Vinterfela do King's Landinga.

Pročitajte još: ALFA turisti će odlučivati gde će se putovati 2021. godine, a njih zanima samo jedna stvar

U ostalim sobama za goste bili su istaknuti likovi i predmeti kao što su beli šetači, Drogon, gigant Vun Vun, drvo Verivud i vuk Džona Snežnog.

Pročitajte još: Svi smo mi VANZEMALJCI, evo i dokaza! Miloš razotkriva tri najveće MISTERIJE Srbije

Smešten skoro 200 kilometara iznad Arktičkog kruga, hotel se svake godine obnavlja koristeći ogromne količine snega i prirodnog leda. Skulptori leda dolaze iz celog sveta mesecima unapred kako bi dovršili ovo privremeno arhitektonsko čudo, koje sadrži ukupno 24 sobe, uključujući 10 soba za goste, kapelu i bioskop.

Za razliku od većine hotela, SnowVillage vas ne podstiče da ostanete duže od jedne noći zbog ekstremnih uslova.

Pročitajte još: Znakovi koji otkrivaju da ste potpuno ZAVISNI OD PUTOVANJA

Očigledno je da nema unutrašnjeg grejanja, jer bi to rastopilo sve kreacije oko kojih su se vajari toliko trudili.

Oni koji su dovoljno otporni da spavaju na ploči od leda pri temperaturama smrzavanja dobijaju visokokvalitetne termalne vreće za spavanje i ćebiće od veštačkog krzna, a kabine za zagrevanje su vam na raspolaganju ako imate potrebu da se skinete u kratke rukave.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas