Oglas
· · Komentari: 0
OLAKŠANO PUTOVANJE

SJAJNA vest za GASTARBAJTERE! Srbija na "zelenoj listi" i OVE zemlje, putovanje znatno olakšano!

Pored Srbije. na listu bezbednih zemalja dodato je još deset zemalja.

1624444878_precaz.jpg
Foto: Novosti
Oglas

Pored Srbije. na listu bezbednih zemalja dodate su SAD, Severna Makedonija, Albanija, Hongkong, Japan, Makau, Saudijska Arabija, Tajvan, Tajland i Vijetnam.

Olakšan putovanje u Austriju

Austrija je Srbiju uvrstila u bezbedne zemlje u vezi s pandemijom korona virusa, što će omogućiti lakše putovanje srpskim državljanima u tu zemlju.

Od sutra, kada stupa na snagu nova uredba Ministarstva zdravlja Austrije, građani Srbije moćiće da putuju u Austriju.

Pored Srbije. na listu bezbednih zemalja dodate su SAD, Severna Makedonija, Albanija, Hongkong, Japan, Makau, Saudijska Arabija, Tajvan, Tajland i Vijetnam.

Građani tih zemalja moćiće da uđu u Austriju uz sertifikat o vakcinaciji ili negativnim testom, odnosno lekarskim atestom o preležanoj infekciji kovid-19.

Austrija ovim sprovodi u praksu odluku ambasadora EU od prošle nedelje.

Od uvođenja restriktivnih mera, na granicama u Austriju je bio onemogućen ulazak srpskih državljana u turističke svrhe.

Samo oni koji imaju boravišne dozvole ili posebne razloge mogli su ući u zemlju, najpre isključivo s negativnim PCR testom i obaveznim desetodnevnim karantinom, a od skoro bez karantina ako su vakcinisani.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas