· · Komentari: 0
GAMING

Potpuni DEBAKL! Amazon plasirao BESPLATNU igricu koju NIKO NE IGRA (VIDEO)

Besplatna video igrica, koja je dostupna na Steam-u, ali je ostala potpuno neopažena za ljubitelje video igrica

crucible-igra.png
Foto: YouTube/PlayCrucible Screenshot

Potpuni debakl u sferi video igrica. Kompanija Amazon lansirala besplatnu videoigru, ali za nju gotovo niko nije čuo.

Pročitajte još: Pucačina za milion dolara! Call of Duty: Mobile dobija prvi veliki turnir

Iako je istup ove kompnije u polje video igrica trebao da izazove znatiželju ljubitelja igrica, dogodila se potpuna suprotnos. Naime, iako je Amazon nedavno lansirao igru u čiji su razvoj uložili značajna sredstva, ona je ostala potpuno neopažena.

Pročitajte još: Konačno! Crash Bandicoot se vraća kao igrica za pametne telefone (VIDEO)

Radi se o igri Crucible, koja je besplatna za igranje. Reč je o akcijskoj pucačini koju se igra u timovima, a tok igre zavisi od izbora koje naprave sami igrači.

Igrači mogu igrati kao "ljudi" ili "vanzemaljci" sa ciljem da love protivnike ili ruše neprijateljski raspoložene stvorove.

Pročitajte još: Konzola prototipa Nintendo PlayStation prodata za - 300.000 dolara!

Dan nakon lansiranja imala oko 25 hiljada igrača, dok je koji dan kasnije taj broj pao na manje od pet hiljada. Danas tu igru igra tek oko hiljadu igrača. Poređenja radi, neke od najpopularnijih igara na ovom serivu redovno imaju najmanje milion igrača. 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.