Oglas
· · Komentari: 0
BOEMSKI

Snima se film o Tomi Zdravkoviću: Dragan Bjelogrlić otkrio DETALJE

Toma Zdravković preminuo je pre skoro tri decenije, a naš poznati glumac Dragan Bjelogrlić, odlučio je da u saradnji sa još oar muzičara, prikaže njegov život kroz film.

dragan-bjelogrlic.jpg
Foto: Ataimages
Oglas

Iako nas je napustio pre 29 godina, pesme Tome Zdravkovića i dalje se pevaju i važe za najveće evergrin pesme, a kako bi sećanja na legendarnog pevača ostala zauvek, pobrinuo se Dragan Bjelogrlić u saradnji sa Željkom Joksimovićem i Banetom Obradovićem.

Pročitajte još: Poznata glumica se isekla MOTORNOM TESTEROM po glavi

- Svi se spremamo da počnemo u drugoj polovini juna i u julu, nadajući se da će situacija biti relaksiranija i da će moći normalno da se radi. To je svakako još uvek velika nepoznanica, ali nema nam druge nego da budemo optimisti i vratimo se normalnom životu i radu uz punu svest da je virus još uvek tu. Film i seriju o Tomi Zdravkoviću krećem da snimam u julu - rekao je za "Blic" Dragan Bjelogrlić i otkrio kako je došlo do ideje da se snimi ovako jedan projekat: 

Pročitajte još: Holivudska glumica stiže u Beograd: U filmu srpskog reditelja

- S idejom je došao Željko Joksimović i njegov mendžer Bane Obradović, ponudili su mi da radimo zajedno i ja sam to sa radošću prihvatio. Zahvalan sam im jer su mi omogućili da otkrijem jedan nesvakidašnji, neobičan i inspirativan svet u kome je stvarao i živeo Toma Zdravković. Tačno je, mi u celoj našoj kinematografiji nemamo mnogo, odnosno imamo neobično malo, biografskih filmova i serija. Film i serija "Toma" će biti priča ne samo o Tominom životu, već i o ljudima koji su doskoro bili tu pored nas. Nama se čini da su još uvek tu, mi živimo sa refleksijom njihovih života i njihovih dela, ali oni su nažalost otišli, a sa njima je zauvek otišlo i jedno neponovljivo vreme. Ovo će biti priča o tom vremenu - otkriva Bjela.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas