· · Komentari: 0
KRAJ

POSLEDNJA KLAPA: Potvrđen kraj serije „La Casa de Papel” (VIDEO)

Pripremite se da nove pljačke, ali i energične ljubavne priče koje nam je dala serija "La Casa de Papel", više nećete gledati. Peta sezona je ujedno i poslednja.

1596978689_Untitledb.jpg
Foto: Printskrin / You Tube / Until Now

Peta sezona popularne serije je uveliko u pripremi, a sada je potvrđena informacija da će ona označiti i njen kraj. 

Pročitajte još: Ovde suncobran i ležaljke NE PLAĆATE, hrane ima KOLIKO ŽELITE, a za decu je sve BESPLATNO (FOTO)

Naime, nove avanture uveliko su u pripremi, a za zvaničan početak snimanja odabrana je Danska. Ekipa autora i glumaca će se zatim uputiti u Španiju i Portugal, kako bi zaokružili priču.

Pročitajte još: Ko je Darko Perić, SRPSKI GLUMAC u najgledanijoj stranoj seriji “La casa de papel"?

Postavi će se priključiti dvojac Migel Anhel Silvestre i Patrik Krijado, koji će uneti svežinu u i te kako uspešan tim.

Kada je reč o dosadašnjim likovima, na radost fanova, nema izmena i oni će nastaviti druženje sa gledaocima preko ekrana. Podsećanja radi, uloge tumače: Ursula Korbero, Alvaro Morte, Icijar Itunjo, Pedro Alonso, Migel Heran, Džejmi Lorente, Ester Acebo, Enrike Arce, Darko Perić, ali i mnogi drugi…

Za sada su poznate samo naznake radnje, a jedan od kreatora serije, Aleks Pina, otkrio je da su on i saradnici čak godinu dana razmišljali o scenariju, te kako da pomrse konce klanu, i unište lik Profesora.

Pročitajte još: Slavna glumica otkrila zbog čega se ODREKLA filmske karijere (VIDEO)

To nam već dovoljno govori da je reč o najuzbudljivijoj sezoni, sa puno obrta i scena na kakve smo navikli. Sezona će imati 10 epizoda, a datum prikazivanja još uvek nije određen.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.