· · Komentari: 0
SERIJE

Vilanel se vraća! Uskoro počinje četvrta sezona "Killing Eve" (VIDEO)

Iv je iznenađena: Vilanel se vratila, ali potpuno drugačija.

1629357614_Vilanel.png
Foto: Depozitfoto

Džodi Korner glumi Vilanel, psihopatu, plaćenog ubicu, špijunku, rusko siroče u sada već kultnoj britanskoj crnoj seriji "Killing Eve". Konačno su završene epizode četvrte sezone i uskoro će biti emitovane.

Pročitajte još: Princ Hari ide u London sa kamerom, a srešće SAMO jednog člana KRALJEVSKE porodice

Iv Palastri i Vilanel su ponovo zajedno, a u novom, četvrtom serijalu pomeraju granice još više!

Džodi Foster je u liku Vilanel ostvarila životnu ulogu. Ko je Vilanel? Vilanel je negativac, ali je treća sezona otkrila potpuno novi sloj ličnosti. Džodi Korner glumi plaćenog ubicu, a Iv špijuna koji radi za MI5. Iv glumi Sanra O koja je poznata iz serija "Uvod u anatomiju".

Pročitajte još: Sindi Kraford pokazala paradajz iz vrta pa se skinula u BIKINI i otkrila nešto na TELU (FOTO)

Iv i Vilanel razvijaju poseban odnos. Džodi Foster je otkrila da će u novom serijalu jedan od najboljih momenata biti njen odlazak u galeriju gde sreće Konstantina (Kim Bodnija). Ona će u tom trenutku vrisnuti:

- Ovo je dosadno!

- Taj trenutak "dosadno mi je" nije se nalazio u scenariju, ali Kim i ja smo uradili tu scenu posle nekoliko ponavljanja. U galeriji je bilo tiho i ja sam se zaista tako osećala. Vrisak je bio iskren. Kim je bio oduševljen. Iskreno šokiran, a Kim voli kada je iskreno šokiran - rekla je Džodi.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.