· · Komentari: 0
SERIJA

Zvezde serije “Pokucaj na moja vrata” uživaju u ljubavi

Hande i Kerem više ne kriju vezu.

1623241066_DSC06928-1.jpg
foto: Promo

Nije bilo potrebno mnogo vremena da prelepa romantična komedija “Pokucaj na moja vrata” osvoji srca publike i u našoj zemlji. Serija koja je na programu Prve televizije svakog radnog dana u 19.10 (repriza narednog dana u 11.40h) prikovala je gledaoce za male ekrane od samog početka emitovanja, a delimični „krivci“ za to su glavni protagonosti ovog projekta, lepa Hande Erčel i atraktivni Kerem Bursin.

Posle skoro godinu dana poricanja, najpopularniji turski glumački par je jasno svima stavio do znanja da je hemija sa seta prerasla u nešto više. Naime, nakon završetka snimanja prve sezone njihove serije, Hande i Kerem su zajedno otputovali na Maldive, a pojedini trenuci sa ove egzotične destinacije koje su delili sa pratiocima na društvenim mrežama privukli su posebnu pažnju javnosti. 

„Prelep pogled, na prelepom mestu, sa prelepom ženom“, bio je opis fotografije zalaska sunca na kojoj se videla silueta žene, a koju je objavio ovaj turski zavodnik. Usledila je lavina komentara uzbuđenih fanova koji su odmah počeli da nagađaju da je upravo njihova miljenica Hande devojka sa slike. Nedugo nakon toga i Hande je objavila fotografiju predivne plaže na kojoj se vidi muškarac, uz komentar: „I ti, B.“, i tada je svima bilo jasno da je na ovaj način uzvratila Keremu na njegovu objavu. Zatim su usledile i zajedničke fotografije kojima su definitivno stavili tačku na nagađanja i potvrdili ono o čemu se spekulisalo već duže vreme – ljubav je zaista pokucala na njihova vrata!

Po povratku sa odmora zaljubljeni golupčići su ruku pod ruku došli na snimanje nove sezone njihve hit serije. Iako su svakodnevno po ceo dan na setu, i kada se kamere ugase, ovaj par svoju ljubav nastavlja i kada ih niko ne gleda u domu Erčelove, koji je postao njihovo ljubavno gnezdo.

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.