· · Komentari: 0
RED TV

JUTJUBERI PREDSTAVLJAJU TRENDING PRE SVIH NA RED TV-U: Sa Conetom i Duxom saznajte najbolje novitete sa Jutjuba!

Ako kojim slučajem niste znali - Jutjub trending je kategorija koja je rezervisana samo za najuticajnije i nije vezan samo za broj pregleda.

1603292467_REDtv_EPG_zaSBB_Youtuber.jpg
Foto: Promo

Influenseri na televiziji!? O da, shvatili smo od 3. oktobra da je to vrlo moguće. I to jako uspešno! I to na RED TV-u! Nosioci internet generacije dobili su priliku da sve ono što rade na društvenim mrežama koje su pokorili i zbog čega su popularni- prenesu na televiziju. Idoli mladih; talentovani, interesantni i inovativni krupnim koracima osvajaju televizijski prostor.

Duxa i Cone, iskusni jutjuberi, zaduženi su za emisiju “Trending”– gde publici pokazuju šta je najbolje na Jutjubu i šta je u trendingu, kao i “Youtuber”, gde otkrivaju sve tajne Jutjuba i kako postati tjuber. Pored toga, za sve noćne ptice, RED TV donosi najkasniji jutarnji program u Srbiji: “Ustanak” koji počinje onda kada se ostali jutarnji programi završavaju, u kome možete između ostalih influensera gledati i ovaj popularan dvojac.

U emisiji “Trending” na RED TV-u imamo priliku da istražimo Jutjub trending stranicu iz našeg regiona – koje su pesme najslušanije, koji jutjuberi su sada na trendingu, koje su aktuelne vesti, i to sve publika RED TV-a ima priliku da sazna pre svih u nedeljnoj emisiji “Trending”, sa Conetom i Duxom.

Foto: Promo

Nemanja Arsić, poznatiji kao Cone, na društvenim mrežama je aktivan još od 2010. godine, a Jutjubom se bavi 7 godina i na njegovom kanalu se mogu naći razni skečevi, zanimljivi izazovi i vlogovi. Uživa da nasmeje ljude svojim sadrzajem i takav sadržaj je uvek i bio najgledaniji na njegovom kanalu. Pored dara da nasmeje i oraspoloži, voli da iskoristi svoj uticaj i na koristan nacin. Ambasador je Unicefa i student računarske multimedije. Voli sport i putovanja i jedan od ciljeva mu je da poseti svaku drzavu na planeti. Obožava svoj posao, jer radi ono što voli, a svoju pasju uspešno je preneo i na RED TV.

Dušana Vukovića, poznatijeg kao Duxu znamo kao momka koji se bavi Jutjubom već 6 godina i upoznaje publiku sa neverovatnim stvarima koji pružaju drugima zabavu. Studira digitalni marketing i uspešno vodi svoju firmu za audio-vizuelnu produkciju. U slobodno vreme igra igrice i čita o medicini. Da, dobro ste pročitali! On je mlada, svestrana ličnost i njegova interesovanja prostiru se na mnogim poljima. Voli jake izazove, “proračunat rizik”, kao i neverovatne avanture. Jedan od izazova je i rad na RED TV-u, koji je sa uzbuđenjem prihvatio. 

Ako kojim slučajem niste znali - Jutjub trending je kategorija koja je rezervisana samo za najuticajnije i nije vezan samo za broj pregleda. Trending izvlači kvalitetan sadržaj na površinu, kako bi korisnici lakše došli do njega i to klipove koji su pogodni za prikazivanje velikom broju gledalaca, vezani za trenutno aktuelnu temu na Jutjubu ili generalno u svetu, kao i kreativne i sadržajne klipove. Bazira se na broju pregleda, i na tok rasta, odakle pregledi dolaze, kao i starost videa. Jutjub naglašava da nikad ne favorizuje određene stvaraoce sadržaja na svojoj platformi, već da sastavlja liste potpuno objektivno.

Kako bi bili u toku sa najpopularnijim videima, pratite Coneta i Duxu u njihovoj emisiji “Trending” na RED TV-U i ne dozvolite da vam sa ove platforme išta promakne, jer sa ovim popularnim tjuberima saznaćete šta se na treningu dešava pre svih.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.