Oglas
· · Komentari: 0
Prva TV

Ko je novi kolega Bojane Ristivojević u Jutru 1. januara?

Atraktivna voditeljka imaće specijalnog gosta koji je čest sagovornik voditelja Jutra, ali ovog puta će zajedno s njom sesti u vruću voditeljsku stolicu i voditi jedan segment programa.

1609324966_Untitled.jpg
Foto: Promo
Oglas

Lepa voditeljka jutarnjeg programa Prve televizije Bojana Ristivojević, poželeće gledaocima dobro jutro i dobar početak prvog dana u Novoj godini od koje svi očekujemo mnogo bolje dane i vesti. Ipak, ovo neće biti uobičajen jutarnji program!

Atraktivna voditeljka imaće specijalnog gosta koji je čest sagovornik voditelja Jutra, ali ovog puta će zajedno s njom sesti u vruću voditeljsku stolicu i voditi jedan segment programa. Ivica Dačić biće Bojanin kolega i zajedno s njom će gledaocima od 8.30 časova predočiti najvažnije informacije iz zemlje i sveta. Dačića smo do sada viđali u mnogim ulogama, ali nikada u voditeljskoj te će biti interesantno videti kako se ovaj iskusni političar snalazi u novom, izazovnom zadatku. Bojanini i Ivicini gosti biće mnoge poznate ličnosti, doktori i heroji koje su svojim podvizima obeležili prethodnu godinu.

Bojanini i Ivicini gosti biće mnoge poznate ličnosti, gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić, doktorka Danica Grujičić, mađioničar Big Lale kao I heroji koje su svojim podvizima obeležili godinu.

Foto: Promo

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas