Oglas
· · Komentari: 0
NOVA SEZONA

POČINJE RIJALITI O KOM BRUJI REGION: Intrigantni učesnici, novi zadaci i velika iznenađenja – SVE JE SPREMNO ZA „ZADRUGU 5“!

Jedina stvar o kojoj region bez prestanka priča 365 dana u godini je rijaliti “Zadruga”. Već pet godina, “Zadruga” je zvanično najpretraživaniji pojam na Google-u, obara rekorde na društvenim mrežama, dok je po gledanosti apsolutno bez konkurencije.

1630662516_ZADRUGA-5-WEB.jpg
Foto: promo
Oglas

Već od prve sezone, “Zadruga” je stekla titulu najgledanijeg rijaltiija u regionu i započela je nova epoha televizije i rijaliti formata. Kroz četiri sezone “Zadrugu” je pratio milionski auditorijum širom regiona, a sada je sve spremno za “Zadrugu 5” – spektakularnu ceremoniju otvaranja pratitle sutra u 21 čas na TV Pink.

Produkcija najpopularnijeg rijalitija je tokom prethodna dva meseca radila na pripremi nove sezone, koja će doneti nove, intrigantne učesnike, nove zadatke i potpuno novu “Zadrugu”. Kao i za prethodne četiri sezone, i za “Zadrugu 5” vlada veliko interesovanje, kako publike, tako i medija, koji su u proteklom periodu spekulisali ko će biti učesnici nove sezone.

Produkcija TV Pink potvrdila je neka imena – veteran rijaliti programa Miroslav Miki Đuričić bio je prvi potvrđeni učesnik, zatim dobro poznati rijaliti igrači Jovana Tomić Matora, Matija Matijević, Mensur Ajdarpašić, Dalila i Dejan Dragojević, Aleksandra Subotić, Filip Car, Bane Čolak, ali i neka nova lica: Deniz Dejm, Aleksandar Saša Todorović, Nikola Grujić, Sandra Čaprić, Stefan Mihić, Sale Cvetković Luksa, Natalija Šćekić, MC Damiro, Ivan Radosavljević i Ante Baždarić. Ipak, imena svih učesnika koji će se useliti u Belu kuću, gledaoci će saznati upravo sutra u 21 čas kada zvanično počinje „Zadruga 5“.

Foto: Promo

Nove učesnike “Zadruge 5” pratiće 150 kamera, tri spajder sistema i osam dronova, a zahvaljujući svim najnovijim tehničkim dostignućima, gledaoci će moći da prate svaki aspekt njihovog života u rijalitiju. I u petoj sezoni najgledanijeg rijalitija u regionu kao zvanične voditelje gledaćete Dušicu Jakovljević, Milana Miloševića, Darka Tanasijevića, Dragana Marinkovića Macu, a njima će se pridružiti i Ivana Šopić.

Kakva vas iznenađenja očekuju, koji će to zadrugari ući u trku za pobedu u najgledanijem rijalitiju na Balkanu i šta je produkcija spremila za spektakularnu ceremoniju otvaranja “Zadruge 5”, saznaćete ako sutra od 21 čas budete uz TV Pink!

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas