Oglas
· · Komentari: 0

Prva Srpkinja koja se našla na naslovnici "VOGUE" i delila pistu sa Naomi Kembel i Sindi Kraford: Armani je nagovorio da se ošiša

Iza sebe ima zavidnu karijeru, a sarađivala je sa najprestižnijim modnim kućama na svetu

1657617368_ivana.png
Foto: Jutjub/printskrin/Prakticna zena
Oglas

Ivana Stanković prva je manekenka iz Srbije koja se našla na naslovnici čuvenog magazina Vogue. Delila je pistu sa manekenkama poput Sindi Kraford, Naomi Kembel i Kristi Tarlington. Najprepoznatljivija je po kratkoj kosi, a jednom prilikom je otkrila da je Đorđo Armani bio taj koji je uspeo da je nagovori da se ošiša:

"Armani je gospodin, on je jednako stil. Na kraju su me on i njegovi saradnici nagovorili da se ošišam iako ja to nisam htela. Uvek mi je bio san da imam dužu kosu, sa njom izgledam i lepše i mlađe", otkrila je svojevremeno u jednoj emisiji.

Pročitajte još: Obožavali ste je u seriji "GREH NJENE MAJKE", povukla se iz glume i preselila u Ameriku: Evo kako danas izgleda čuvena NEDA (FOTO)

Sarađivala je sa najpoznatijim modnim kućama, ali je jednom prilikom otkrila i da je za neke bilo poprilično zahtevno raditi. Među njima se našao i čuveni brend Kelvin Klajn:

"Kada sam čula koliko ću biti plaćena po satu za to da na meni probaju i šiju modele, kao i da će sa njom biti Kejt Mos, predomislila sam se", prisetila se Stankovićeva.

Foto: Pinterest

NJena karijera je počela kada se prijavila za konkurs zagrebačkog magazina "Svijet", koji je organizovao izbor za "Fordovo lice" na ovim prostorima. Usledio je poziv modne agencije "Ford" i ponuda da radi za njih u NJujorku. Ivana je pristala, a nakon toga su usledili vrrtoglavi uspesi u karijeri: našla se na naslovnici španskog izdanja magazina Vogue. Ona je prva srpska manekenka kojoj je to pošlo za rukom.

Pročitajte još: Navikli ste je u provokativnim izdanjima, a sada je ova PEVAČICA pokazala koliko IMA STILA (FOTO)

Sarađivala je sa čuvenim kreatorima i modnim kućama kao što su Donatela Versaće, Roberto KAvali, Armani, Guči, Dona Karan itd.

Danas živi u Beogradu, a jednom prilikom se osvrnula na svoj život:

"Moji "penzionerski" dani su lepi, ispunjeni ljubavlju, srećom, nekim stvarima za koje nisam imala vremena. Živela sam život u koferu, ali bio je to život o kome sam sanjala. Ja i sada putujem mnogo, ali turistički, tako da i u tome uživam", otkrila je za "Blic" pre pet godina.

Pročitajte još: Ovo je pesma koje se Ceca Ražnatović najviše stidi u karijeri (VIDEO/TEKST PESME)

Svoj privatni život trudi se da sačuva daleko od budnih očiju javnosti. 2017. godine verila se za Dejana Božovića.

Bonus video:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas