· · Komentari: 0

Aca Lukas napravio OPŠTU POMETNJU: Tvrdi da postoji CENOVNIK za Evroviziju i otkrio ko mu podmeće nogu (FOTO)

Pevač Aca Lukas ostavio sve u šoku nakon teških optužbi na račun poznate medijske kuće

1646154133_17112_lukas-04042019-0009_ig.jpg
Foto: ATA

Folker Aca Lukas, producent Saša Mirković, Saša Nikolić, autor pesme "Oskar" i pevačica Kristina Kija Kockar pojavili su se na konferenciji za medije, a povod je izbor za srpskog predstavnika za pesmu Evrovizije.

Saša Mirković se prvi obratio prisutnim predstavnicima medija.

Pročitajte još: "VELJKO IMA PLATU 40.000": Verica Rakočević otkrila da li im razlika u primanjima pravi problem u braku (FOTO)

"Dok smo dolazili ovde pojavio se još jedan problem na RTS. Odnosi se na klavir koji treba da bude deo nastupa Ace Lukasa, odnosno Lukas treba da sedi za klavirom koji je stigao iz Slovenije. Oni nemaju rampu koja može da podigne više od 100 kilograma, a naš klavir je težak 595 kilograma i 300 grama. Meni nije jasno da takva produkcija nije sposobna da podigne klavir. Ukoliko bude sve transparentno, spremamo nešto nesvakidašnje", tvrdi Saša Mirković, dok se Lukas nadovezao:

"Doveli smo devojke iz Italije. Napravili smo dobre standarde za naš nastup. Imamo želju da pobedimo i da odemo da predstavljamo Srbiju. To je želja svakog građanina ove zemlje. Konkurs je bio javni i mi smo se kandidovali, prošli smo i sad pokušavaju da nam podmetnu pred nastup. Prvo je stigla tužba, pa sad klavir ne mogu da podignu..."

Aca se potom dotakao urednice sportsko-zabavnog programa Olivere Kovačević.

"Kad smo još prošle godine javili da ćemo se prijaviti, gospođa glavna i odgovorna ili neodgovorna urednica, kako hoćete, Olivera Kovačević rekla je: 'Može samo preko mene mrtve da ode Aca Lukas'. Aca Lukas ne daje pare da ode na Evroviziju, on ide na takmičenje da pobedi ili ne, ali ne plaća odlazak jer se odlazak na Evroviziju ne plaća. Kome se plaća, to će vam reći Olivera. Ove godine vam garantujem da će otići predstavnik koji neće platiti Oliveri. Ona će reći koji su to članovi žirija i imaće strogu kontrolu i onda će otići onaj koji je najbolji i za koga je publika glasala. Naše je legitimno pravo da možemo da odemo. Mi mislimo da imamo najbolju pesmu, mi znamo da sam ja najpopularniji i da imam najveće šanse tamo. Svi bi meni dali najviše glasova, po mojoj proceni imamo najbolju pesmu", tvrdi Lukas.

Sa RTS nisu želeli da komentarišu ove Lukasove optužbe.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

 
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.