Oglas
· · Komentari: 0
OTVORENO

Aca Lukas progovorio o konkurenciji na izboru za pesmu EVROVIZIJE: Evo šta misli o pesmi SARE JO

Pevač javno progovorio o konkurenciji na izboru za pesmu Evrovizije

1646205297_aca-lukas.jpg
Foto: Youtube printscreen/TV Pink
Oglas

Aca Lukas, gostujući u emisiji kod Ognjena Amidžića, prvi put javno je otkrio šta misli o pesmi Sare Jo za koju je nedavno izjavio da ne zna ko je ona.

Pročitajte još: Zanosna i u PETOJ deceniji: Prelepa manekenka pokazala izvajanu figuru na pisti u ITALIJI (FOTO)

Mlada pevačica, koja je takođe bila u studiju, pomno je upijala svaku reč svog kolege sa kojim će se u petak i subotu takmičiti na "Beoviziji", kada će se konačno odlučiti, koja će pesma našu zemlju predstavljati na Eurosongu 2022. koja će se održati u Italiji.

Aca je u emisji "Amidži šou" i objasnio, šta se zaparavo dogodilo, kada je izjavio da ne poznaje rad mlade koleginice i da zapravo ne zna ko je Sara Jo.

"Sara Jo je odlična pevačica"

- Super su pesme, ovo su mlade devojke, odlično pevaju, prave su umetnice. Ali, evo, na početku emisije moram da odagnam neke loše stvari kada je Sara u pitanju. Devojku znam, znam kakva je pevačica. Moram da kažem kako je bilo. Zvao me je novinar jedno jutro, spavao sam, onako budim se, pitao me šta mislim o Sari Jo, a ja u šali rekao: "Kakav jo-jo?". Znao sam da me pita za tebe, ali sam se našalio s njim, pa sam mu posle rekao da spavam i prekinuo mu vezu. Ispalo je da ne znam ko je Sara Jo, kako ne bih znao, kad je devojka pevala ispred skupštine - rekao je Aca i dodao:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

- Slušao sam je kako peva, peva sjajno, naravno da sam slušao i njenu pesmu s kojom ide na takmičenje i stvarno mi se dopada, interesantna je - isitče pevač, dok mu se Sara uljudno zahvalila.

- Svako od nas će se truditi da pobediti, naravno, da se razumemo, bilo bi glupo da učestvuješ, a da ne želiš da pobediš. U ovakvom takmičenju nije bolje učestvovati, važno je i pobediti. Ko će da ode, ne znam, publika je različita, ali ja mislim da imam najveće šanse za pobedu na "Evroviziju" - kaže pevač i dodaje:

- Najpopoularniji sam, mislim da bih najviše poena dobio od dijaspore. i tako dalje, to se gleda. Mogu da pevam i neku lošiju pesmu, to nije bitno, ali pričamo o stanju kakvo jeste. Ko će pobediti ne znam, ali ko god da pobedi, biće realno - zaključuje Lukas u emisiji "Amidži šou".

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas