Oglas
· · Komentari: 0

Aco Pejović je tokom godina promenio lični opis: Pojavila njegova slika iz maladosti na kojoj ne biste mogli da ga prepoznate (FOTO)

Isplivala fotografija Ace Pejovića iz mlađih dana

1693322558_aco_pejovic_09082023_0004.JPG
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Popularni pevač Aco Pejović ove godine napunio je 51 godinu, a muzikom se bavi preko dve decenije. Rođen je u Prijepolju, a prvi nastup u Beogradu je imao 1994. godine. Godinama unazad poznat je po svom glasu i hitovima koji su neizbežni u kafanama, ali i po svedenom stilu, koji neguje tokom svoje višedecenijske karijere.

Na jednom profilu na društvenoj mreži Instagram isplivala je Pejovićeva fotografija iz mladosti. Popularni pevač je tada imao dugu loknastu kosu, a u restoranu je pozirao u duksu ljubičaste boje, što možete videti u nastavku ovog teksta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

Aco je više od dve decenije u braku sa svojom suprugom Biljanom, sa kojom ima tri ćerke, koje su uspešne. Pevač ih krije od očiju javnosti i retko kad govori o svom privatnom životu, zbog čega ga mnogi hvale.Pejović publiku oduševljava i svojim gestovima i poznat je kao jedan od najvećih humanitaraca na našoj estradi.

Dirljiva scena iz Viteza u Bosni i Hercegovini, gde je Pejović nedavno održao koncert, raznežila je region. Tokom nastupa na binu je izašla devojčica kojoj je folker pre deset godina spasao život. Aco je pre skoro deceniju uplatio novac za Almirino lečenje, a ona je strpljivo čekala da održi koncert u njenom gradu i iznenadi ga. Pejovića je ovo toliko ganulo da umalo nije zaplakao na bini, gde je devojčica prišla da ga zagrli.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas