· · Komentari: 0

Adel otkrila šta bi bila da nije pevačica: Uskoro kreće na fakultet kako bi ispunila želju

Adel ima veliku ljubav prema engleskom jeziku i književnosti

1666853516_af565ceeb2595121e2dc4fca40b97fa87b56d1d9.jpg
Foto: Profimedia

Adel važi za jednu od najboljih pevačica na svetu. Veliki deo svog života posvetila je pevanju, a sada je otkrila da će uzeti pauzu od muzike nakon boravka u Las Vegasu jer planira da diplomira englesku književnost.

Pevačica koja je u sredu objavila muzički spot za svoju novu pesmu I Drink Vine, rekla je da bi volela da je otišla na fakultet nakon što je završila školu. Odgovarala je na pitanja obožavatelja i rekla da će da završi fakultet onlajn kako bi stekla diplomu, piše The Sun.

Pročitajte još: Jelena Đoković u svom STILU: Klasična i sofisticana MODNA kombinacija pogodna za sve prilike (FOTO)

- Posle Vegasa zaista želim da diplomiram englesku književnost. Da nisam uspela u pevanju, mislim da bih svakako bila nastavnik engleskog jezika - rekla je Adel (34).

Ipak, kako kaže, ljubav prema jeziku uspela je da utka u svoje pesme:

- Definitivno se osećam kao da koristim svoju strast prema engleskom jeziku u onome što radim. Iako nije kao da bih se zaposlio nakon diplome, voleo bih da sam otišao na univerzitet, voleo bih da sam imala to iskustvo. Neću ići na fakultet, učiću onlajn i sa tutorom, ali to je moj plan za 2025. Samo da dobijem kvalifikacije.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

 


 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.