Oglas
· · Komentari: 0

Adil Maksutović progovorio o pokojnom Džeju: EVO ZAŠTO SE NEĆE NAĆI U FILMU O ČUVENOM PEVAČU

''Tada nisam bio ni na mapi''

1691402822_nadica_ademov_29112022_0067.JPG
Foto: ATA
Oglas

Adil Maksutović gotovo da nije pričao o pokojnom tastu Džeju Ramadanovskom, a sada kako se snima film o njemu otkrio je i da li će se naći u istom. Najpre je rekao kako se oseća danas dok izvodi Džeje pesme, a onda i progovorio o njegovoj slavi. 

- Posebnu emociju doživljavam kada pevam Džejeve pesme, a i krvno smo vezani. Moja deca imaju njegove gene, to je sasvim normalno i prirodno je da sam posebno vezan za njegove pesme, a i kako drugi kažu, najbolje mi leže njegove balade - rekao je Adil, pa dodao:

- Siguran da mi je i to pomoglo. Isto tako sam siguran da postoje deca velikih pevača koja nemaju ni desetinu njihove slave, ni talenta, ni uspeha. Što se kaže "Kad je neko tvoj rod rođeni ili tvoja koska", ne mora da znači da će automatski biti zvezda - objasnio je Maksutović, tvrdeći da su se njemu poklopile sve kockice - ima talenat i desile su mu se dobre pesme.

- Inače, u filmu o Džeju se neću naći zato što se taj film odnosi na jedan deo njegovog života, a ne na ceo njegov život. U toj prvoj polovini ja nisam bio ni na mapi, a u koliko se bude snimao nastavak, koji će se odnositi na drugi deo njegovog života, možda ću se naći - otkrio je Maksutović.

Podsetimo, Adil se putem Instagrama oprostio od Džeja, navodeći da je bio najmuzikalniji čovek koga je poznavao, da je bio opčinjen njegovim pevanjem, da se nije stideo svoje nacionalnosti, te da je čitav region tih dana plakao za njim. On je naveo i da godinama nisu razgovarali.

- Voljeni Džej, nikad se nismo posvađali, a godinama nismo razgovarali, oprosti mi što sam predugo bio ljut na tebe. Onaj gore je želeo da se ovako rastanemo. Budi spokojan, tvoj put nije "put bez povratka", kao u pesmi.

Džej je bio ljut na Adila kada se pronela vest da je navodno pretukao njegovu ćerku Anu, što mu pevač do kraja života, izgleda, nije oprostio.

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas