Oglas
· · Komentari: 0

Aleksa Perović progovorio o razvodu: "Pričali su mi da mi je brak paravan"

Prošle godine javnost je ostala u šoku nakon što je bivši pobednik „Zvezda Granda“ Aleksa Perović objavio da se razvodi od supruge Milice.

1716554545_dete_od_snova_03122023_0088.JPG
Foto: ATA images/ A.A.
Oglas

Aleksa i Milica godinama su važili za jedan od najskladnijih parova, a pevač je sada za Grand prvi put govorio o detaljima njihovog razlaza.

- "Ako su se oni razveli, šta mi ostali da očekujemo“ je bio jedan od najčešćih komentara. Iskreno, nemam pravi odgovor na sve to. Moj jedini odgovor je da smo Milica i ja stvarno ostali prijatelji i prosto nekada je dobro uraditi te stvari, koliko god one bile u protivrečju sa ljudima i običajima. U tim situacijama su deca na prvom mestu i meni je to prva i jedina stvar o kojoj sam razmišljao. Sve bih posavetovao da prvo razmišljaju o tome u toj situaciji- rekao je Aleksa, a potom dodao:

- Posle toga idu neke malo teže odluke, ali kada sve to prođe tu samo tehničke stvari. Sve u svemu najbitnije je zaključiti kako je kome u tom odnosu.

Na pitanje voditeljke sa kakvim se sve komentarima susretao nakon razvod, Perović je odgovorio:

- Bilo je svega, ali najčešće da niko neće uspeti ako mi nismo. Pisali su da je sve to bilo lažno, da je to farsa, jer mene od početka prate komentari da mi je brak paravan. To su dečije bolesti i sad mi je to smešno što govore. Mi smo se razveli i posle par meseci smo odlučili da obavestimo javnost i zajedno objavimo to na društvenim mrežama, mislili smo da je bezbolnije tako.

Podsetimo, nakon razvoda Aleksa i Milica su se prošle godine oglasili na Instagram profilu i otkrili kako se osećaju nakon razvoda.

– Naša porodica poslednjih osam meseci ima drugačiju dinamiku. Više nismo muž i žena par, već partneri – prijatelji par. Kažu da tugovanje ima 5 faza. Mi smo došli do pete kad smo prihvatili da smo kao prijatelji srećniji. Verovali ili ne, nema zle krvi, kajanja i okretanja glave. Ima zajedničkih ručkova, kafa, proslave praznika i poruka kada je nešto baš važno, smešno, tužno ili krenulo po zlu. Do ovoga nismo došli preko noći, put je bio posut staklom, ali smo baš mnogo, mnogo hteli da stignemo gde smo sad. Ovaj prijateljski koren je duboko u nama– poručili su Milica i Aleksa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milica Pajčin (@leni_wolfy)

(Grand)

BONUS VIDEO

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas