Oglas
· · Komentari: 0

Aleksandra Mladenović i Uroš Živković po prvi put o raskidu veze: "Uroš je bio mlad i neiskusan"

Pevači do sada nisu javno govorili o vezi koju si imali

1671900877_Collage-Maker-24-Dec-2022-05.51-PM.jpg
Foto: Youtube printscreen/ grand specijal
Oglas

Aleksandra Mladenović i Uroš Živković, mlade Zvezde Granda, bili su u vezi pre nekoliko godina. Iz prijateljstva se razvila ljubav, ali ipak taj odnos nije potrajao. Nakon raskida ostali su prijatelji. Sada sasvim normalno zajedno gostuju u emisijama i dele međusobno poštovanje.

Oboje su izbegavali da govore na temu nekadašnje ljubavne veze, ali sada su prekinuli ćutanje i sa javnošću podelili detalje nekadašnje veze.

- To je pročitana knjiga jedno 700 puta. Mi smo bili jako mladi, to je za mene bila prva dečija ljubav, ja sam tada imao 17 godina – rekao je Uroš u emisiji Grand Specijal gde je bila gost i Aleksandra koja se odmah nadovezala:

- Uroš je bio mlad i neiskusan, ja sam malo starija od njega, što je manje važno, svakako smo tad oboje bili jako mladi. Najbitnije je da smo ostali u super odnosima, zapravo u onim kako smo i počeli, jer mi smo pre veze bili dobri prijatelji, baš smo se družili - iskrena je bila pevačica.

Pročitajte još: Milica Mandić objavila SREĆNE vesti: Dvostruka OLIMPIJSKA šampionka je u drugom stanju (VIDEO)

Kako kažu sada je najvažnije da mogu da sede zajedno i da su sačuvali nekadašnje prijateljstvo, što nije čest slučaj.

- Treba pričati o tome, jer smo se mi tokom takmičenja baš družili. Sve je došlo slučajno, pa i ta veza. Bili smo jedno drugom podrška, izlazili smo, stalno smo bili zajedno, tako da je sve došlo spontano. Iz prijateljstva je počela ljubav, tako se i završilo. Najbitnije je da sad sedimo zajedno i da možemo da pričamo o tome. Bilo je lepo iskustvo – objasnio je Uroš u pomenutoj emisiji.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas