Oglas
· · Komentari: 0

Aleksandra Prijović o poslovnoj saradnji sa suprugom: "Filip je stvarno u 99 odsto slučajeva pogodio i znao da odabere hit" (FOTO)

Filip i Aleksandra sjajni su i poslovni saradnici

1688020818_fzz.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Filip Živojinović i Aleksandra Prijović važe za jedan od najsladnijih parova na domaćoj javnoj sceni. U bračne vode uplovili su juna 2018. godine, a u martu 2019. dobili sina Aleksandra. Za razliku od mnogih parova, njihov brak nisu pratili skandali.

Pored toga, Filip je i autor mnogih Aleksandrinih pesama, a pevačica kaže da mu bezuslovno veruje:

- Vremenom sam shvatila da sve što kaže, to stvarno tako i bude, da treba da mu verujem. On je stvarno u 99 odsto slučajeva pogodio i znao da odabere pesmu. Zato, kada biramo pesme, bude sigurno između pedeset i sto pesama na slušanju, i više - istakla je u emisiji "Ekskluzivno".

Posvećena je bila novom albumu koji je izbacila, kao i pripremi koncerta u Areni:

- U poslednjih par meseci skoncentrisala sam se na posao, da pripremim sve ovo što sledi - i album, arenu... Ne viđam se često sa novinarima, ali gde god da krenem, vi ste tu - izjavila je kroz smeh.

Bonus video:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas