Oglas
· · Komentari: 0

Amal Kluni dobila nagradu u Veneciji, a govor posvetila suprugu: "Koliko sam srećna jer su se naši neverovatno različiti svetovi sudarili pre 10 godina"

Amal Kluni je podelila simpatični uvid u ljubavnu priču nje i njenog supruga, holivudskog glumca Džordža Klunija

1693642825_profimedia-0801962435.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Amal (45) advokat i aktivista za ljudska prava, bila je među grupom žena koje su dobile DVF nagradu za liderstvo na Međunarodnom filmskom festivalu u Veneciji.

Prihvatajući tu čast i nagradu Amal je posvetila deo svog govora Džordžu (62), koji ju je sve vreme tokom večeri podržavao. 

- Ovde sam u Veneciji sa svojim mužem, on je zvezda u usponu - našalila se Amal pre nego što je nastavila da podeli priču o tome šta grad znači njima kao paru.

- Venecija je mesto gde smo se venčali pre skoro devet godina. Dok smo plovili gradom u poslednja dva dana, pomislila sam koliko sam srećna jer su se nekako naši neverovatno različiti svetovi sudarili jednog dana pre 10 godina na jezeru Komo. Samo razmišljam o milionima stvari koje su se morale desiti u našim životima da bi nas dovele do tog trenutka i koliko sam zahvalan na toj sreći - rekla je Amal i nastavila:

- Samo sam htela da kažem, ti, ljubavi moja, kao i ovaj grad, oduzmi mi dah i činiš naše živote magičnima. Ponekad je teško poverovati da postojiš, zato ti hvala što si najsjajnija svetlost u mom životu - poručila je Amal Džordžu pred prisutnima.

Amal i Džordž su se venčali 2014. godine i imaju šestogodišnje blizance, Aleksandra i Elu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas