· · Komentari: 0

Amber Herd uložila novu žalbu nakon što je izgubila suđenje sa Džonijem Depom

Amber Herd se nada da će presuda biti poništena

1669991756_Collage-Maker-02-Dec-2022-03.31-PM.jpg
Foto: Profimedia

Amber Herd uložila novu žalbu nakon što je izgubila suđenje za klevetu Džonija Depa u nadi da će presuda porote biti poništena

Amber Herd je navodno uložila novu žalbu na rezultat njenog suđenja za klevetu protiv bivšeg muža, Džonija Depa. Ovog leta došlo je do suđenja između bivšeg para koje se na kraju završilo tako što je porota utvrdila da je Herd (36) oklevetala glumca (59) u tekstu koji je napisala za Vašington post iz 2018. godine.

Pročitajte još: Sajmon Kauel ne liči na sebe: Lice kao da mu se topi dok poziva ljude da prijave za novu sezonu takmičenja (FOTO

Posle suđenja i jednoglasne presude porote, Depu je dodeljeno ukupno 15 miliona dolara, podeljenih na 10 miliona dolara nadoknade štete i 5 miliona dolara kaznene štete.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amber Heard (@amberheard)

Sada su Herdovi advokati naizgled uložili novu žalbu u nadi da će poništiti odluku porote ili pokrenuti potpuno novo suđenje.

Kako je objavio NJujork tajms, advokati su uložili žalbu na 68 stranica tvrdeći da je suđenje održano u pogrešnoj državi i prigovarajući odluci sudije da ne dozvoli određene dokaze. Ovi dokazi uključuju beleške terapeuta kojima je Heard prisustvovala.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 


 

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.