Oglas
· · Komentari: 0

ANASTASIJA OTPUTOVALA SA TETKOM: Najopuštenije izdanje do sad, otkrila i gde UŽIVAJU (FOTO)

Anastasija Ražnatović se raduje svom prvom nastupu u Parizu

1647006319_________________________________________________________________________________5980887669.jpg
Foto: Printskrin/Instagram/raznatovicanastasija
Oglas

Pevačica Anastasija Ražnatović oglasila se sa aerodroma, a svoje pratioce je očarala snimkom u opuštenom izdanju i bez trunke šminke.

Na sebi je imala crnu Prada jaknu, a snimila je lice u krupnom kadru bez šminke, dok je zaštinu masku spustila na bradu.

Foto: Printskrin/Instagram/raznatovicanastasija

Ona je otputovala u Pariz gde će imati svoj prvi nastup, a sada je pokazala i ko joj pravi društvo.

Pročitajte još: NAJBOLJE ZA DRAGU! Dragana Mirković se pohvalila skupocenim poklonom za Osmi mart, Toni nadmašio očekivanja (FOTO)

Naime, sa njom je pošao i šminker, ali i sestra Cece Ražnatović, Lidija Veličković.

Foto: Printskrin/Instagram/raznatovicanastasija

Snimak je objavila na svom Instagram profilu, a Anastasija ne krije koliko je uzbuđena pred nastup.

- Anastasija će odsesti u hotelu koji slovi za jedan od najluksuznijih u Parizu u kome će dobiti jedan od najvećih apartamana iz kog se prostire pogled na Ajfelov toranj. Apartman poseduje dve sobe, dva kupatila, đakuzi kadu kao i veliku terasu. Ona će imati i ličnog vozača koji će joj biti na usluzi 24 sata tokom boravka u francuskoj prestonici - govori dobro obavešten izvor za Telegraf Jetset.

Foto: Printskrin/Instagram/raznatovicanastasija

Kada su stigle u Pariz, Anastasija je poput pravog profesionalca obišla mesto gde će nastupiti i tom prilikom napravila fotku.

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas