Oglas
· · Komentari: 0

Anđelina Džoli kaže da je trpela fizičko nasilje od Breda Pita mnogo pre incidenta u avionu: Dugo je skrivala pravu istinu

Več dugo postoje navodi o Bredovoj navodnoj nasilnosti prema porodici, a sada glumica tvrdi da je fizičko zlostavljanje trpela mnogo pre nego što je došlo do putovanja koje je bilo ključno za raspad braka

1712300223_7c7845a6caeb7a9a6c910736f06191aeb99c9081.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Mislilo se da imaju savršen brak, a onda se sve srušilo kao kula od karata. Anđelina Džoli je podnela zahtev za razvod braka od Breda Pita 2016. godine, a zvanično su se razveli tri godine kasnije.

Anđelina Džoli navodi, preko advokata u novom sudskom podnesku, da ju je Bred fizički zlostavljao i pre incidenta u avionu 2016. koji ju je naveo da podnese zahtev za razvod. U okviru tekuće pravne bitke bivšeg para oko njihove francuske vinarije pravni tim Anđeline Džoli izneo je i druge tvrdnje:

- Dok je Pitova istorija fizičkog zlostavljanja Anđeline počela mnogo pre porodičnog putovanja avionom iz Francuske u Los Anđeles u septembru 2016, ovaj let je bio prvi put da je svoje fizičko zlostavljanje usmerio na decu, pa ga Džoli odmah napustila - rekao je pravni tim glumice, prenosi Pipl.

Predstavnik glumca nije želeo da komentariše ove navode za strane medije.

Kada je Anđelinin pravni tim izneo navode o fizičkom napadu u avionu 2016. godine u odgovoru podnetom u oktobru 2022. za slučaj vinarije, izvor blizak Pitu je rekao:

- Neverovatno je tužno što ona nastavlja da ponavlja i ponovo zamišlja svoj opis događaja koji se desio pre šest godina, dodajući potpuno neistinite informacije kako bi pokušala da pridobije dodatnu pažnju za sebe na račun njihove porodice.

Pit nikada nije optužen nakon istrage o navodima o zlostavljanju tokom leta 14. septembra 2016. U poslednjem podnesku, Džolijevi advokati pišu da glumica "nikada nije podnela tužbu jer je verovala da je najbolji način da Pit prihvati odgovornost i pomogne porodici da se oporavi od posttraumatskog stresa koji je izazvao".

Pit i Džoli su se zvanično razveli 2019. godine i imaju šestoro dece: Medoksa (22), Paksa (20), Zaharu (19), Šajlo (17) i blizance Vivijen i Noksa (15).

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 


 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas