Oglas
· · Komentari: 0
ŠOK

Anđelka Prpić šokirala izjavom: Bivši muž me prokleo

Anđelka Prpić je gostujući u jednoj emisji sve izneadila izjavom o bivšem suprugu

1633613364_andjelka.jpg
Foto: YouTube printscreen /K1
Oglas

Glumica Anđelka Prpić najavila je danas svoju monodramu „Šta me snađe“ koju igra u Akademiji 28 i ispričala kakav joj se peh juče dogodio.

Pročitajte još: Glumac Srđan Timarov POČASTIO sina poklonom od 700.000 dinara - Evo šta je u pitanju! (FOTO)

- Stalno me u intervjuima pitaju: Kada ste poslednji put rekli „Šta me snađe“ i na to pitanje nikada ne znam da dam odgovor, ali sada ga imam. Juče sam to rekla! To me je bivši muž prokleo. Stalno mi je govorio da prestanem da zubima kidam etikete sa stvari jer ću polomiti zub. I to mi se juče i desilo. Srećom, kec gore levo, nije strašno – kazala je u svom stilu Anđelka u emisiji „Kec na jedanaest“. – Odmah sam ođurila kod zubara, jer šta da radim usred dana bez zuba! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anđelka Prpic (@anđelkap)

Srećom, sve je sređeno u rekordnom roku, a njen prepoznatljivi blistavi osmeh opet je tu. Gledaoce je pozvala da pogledaju njenu predstavu jer im garantuje da će se sve vreme slatko smejati. 

- Svaka predstava je predivna jer publika i ja razmenjujemo divnu energiju i zajedno se smejemo sve vreme – kazal je Anđelka i Aleksandri i Bošku se požalila da potpuno razume influensere i da će ih žustro braniti ako ih neko u njenom prisustvu bude kritikovao. – Jao, snimala sam skoro svoj prvi „reels“ za instagram i toliko sam se namučila... Ko bude reč rekao za influensere preda mnom, videće! 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas