Oglas
· · Komentari: 0
MUZIČKE ZVEZDE

BAJAGA stavio tačku na spekulacije o RAZVODU?! "Iako nisam pristalica...." (FOTO)

Momčilo Bajagić Bajaga konačno se oglasio za medije

1658597449_bajaga_album_press_08102020_0012.jpg
Foto: Ataimages
Oglas

Prethodnih dana u medijima je kao bomba odjeknula vest sa da razveo slavni pop muzičar Momčilo Bajagić Bajaga od svoje supruge Emilije, iako čuveni muzičar, koji je inače poznat po tome da o svom privatnom životu nikad ne govori u javnosti i da se uvek trudi da izbegne odgovor kad ga novinari pitaju za porodicu, ovu vest nikada nije potvrdio.

Kako su pisali mediji, navodno između Bajage i Emilije navodno već dugo nije štimalo kako treba i njih dvoje duže vreme nisu živeli zajedno, pa je razvod bio neminovan. Ipak, danas je na jednom Fejsbuku nalogu za koji domaći mediji veruju da je upravo Bajagin, osvanula izjava koja stavlja tačku na spekulacije o braku slavnog muzičara.

- Iako nisam pristalica javnog mnjenja i da se stvari iz privatnog života provlače po žutoj štampi... mada verovatno već svi znate... Pa da se i ja oglasim. Zvanično razveden! - navodi se u objavi.


Foto: FacebookScreenShot/Momcilo Bajagic

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas