Oglas
· · Komentari: 0

Bane Trifunović se oženio mlađom koleginicom: Stajling mladenaca oduševio sve, a evo koji su HIT odarbrali za prvi ples (FOTO)

Mladenci su juče izgovorili sudbonosno "da"

1661149819_bane-trifunovic.jpg
Foto: Instagram printscreen/tihanalazovich
Oglas

Bane Trifunović i njegova izabranica Tihana Lazović, u prisustvu porodice u prijatelja venčali su se juče na jednom vojvođanskom salašu.

Pročitajte još: Drama na koncertu Dragane Mirković: Mladić visio iznad bine (VIDEO)

Iako im baš vreme nije išlo na ruku, jer su bile velike kiše, mladence to nije omelo da se sjajno provedu i uživaju u svom najvažnijem danu.

Mlada je blistala u kratkoj beloj venčanici sa dučakim velom, dok je na nogama imala roze sandale, a mladoženja je bio u crnom odelu i crnim cipelama.

Foto: Printscreen Instagram

Nakon što su se  zakleli na večnu ljubav, za prvi svadbeni ples odbrali su pesmu "Odnesi me", od Vlade Divljana. Za dobru atmosferu na njihovom slavlju zaduženi su bili muzičari Neno Belan, Dino Šaran i njegove Letu štuke.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas