Oglas
· · Komentari: 0

Umesto na MEDENI MESEC, oni na posao: Branislav Trifunović i Tihana posle venčanja otišli pravo u Niš, a evo i zašto (FOTO)

Ovako poznati glumac sa svojom izabranicom provodi dane nakon venčanja

1661428990_tihana-branislav.png
Foto: Instagram/Printskrin/tihanalazovich
Oglas

Hrvatska glumica Tihana Lazović i naš glumac Branislav Bane Trifunović  venčali su se u nedelju nakon tri godine veze. Oni su napravili intimnu proslavu, a samo nekoliko dana kasnije otišli su na jug Srbije.

 

Iako je uobičajeno da mladenci odu na medeni mesec, od tih planova još uvek nema ništa. Par će očigledno sačekati da se stiša euforija od svadbe, a i kako se čini na jugu su imali neodložne poslovne obaveze.

Tako su Bane i Tihana ovih dana u Nišu gde je sinoć na Filmskim susretima bio prikazan film "Gejm" u kojem Bane tumači glavnu ulogu .

Tifunović je na događaj došao samo nekoliko dana nakon venčanja i tim postupkom oduševio Nišlije. Sa njim je naravno došla i novopečena supruga.

 

Pojava nasmejanog para odmah je izazvala oduševljenje. Tihana je nosila u rukama veliki buket cveća, oni su bili opušteni i ćaskali su sa prijateljima.

Pročitajte još: Nagrađivana i poznata u Holivudu, a udata za našeg poznatog glumca: Ovako izgleda Anita, SUPRUGA ŽARKA LAUŠEVIĆA (FOTO)

Nakon što je Trifunović dao intervjue novinarima, sačekali su sa rediteljkom Anom Lazarević i glumcem u filmu Mehdi Hamoudipourarabijem kraj filma kako bi se poklonoli publici.

Trifunović nije želeo previše da govori o svadbi. Kratko je potvrdio konstataciju novinara da je na svadbi bilo lepo i veselo i da mu je ovo prvi festival posle venčanja.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas