Oglas
· · Komentari: 0

BEN AFLEK SE PONOVO VRATIO POROCIMA: Otkriveni NOVI DETALJI RAZVODA glumca i latino dive

Nedeljama unazad spekuliše se o razvodu Dženifer Lopez i Bena Afleka.

1718360002_3899847_dzenifer-lopez-ben-aflek-profimedia0878413034_ff.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Odavno nisu viđeni u srećnom i skladnom odnosu, a i kada su fotografisani zajedno, bilo je jasno da tu nešto ne štima. Od kada su svojoj ljubavi dali novu šansu i krunisali je brakom, nije dugo prošlo do perioda kada su se pojavili problemi.

Naime, Dženifer je otkazala zakazanu turneju „This is Me…Now“, navodeći kako nije u najboljem stanju, premda mnogi sumnjaju da je pravi razlog otkazivanja njena želja da ostane pored porodice i sačuva brak. Sa druge strane, Ben Aflek je, kako navode strani mediji, odlučio da utehu pronađe u alkoholu.

„Čujem da se opija. On je pun demona – stvarno problematična osoba“, rekao je jedan izvor, dok je drugi insajder za američke medije dodao sledeće:

„Video sam da mu oči cakle i to je velika briga za sve kojima je stalo do njega“.

Naime, on se u maju preselio u Brentvudu u stanu koji iznajmljuje za 100.000 dolara mesečno i po svemu sudeći on je digao ruke od ove veze.

„Razumem da je on već odustao od braka, ali ona tek treba da prihvati istinu o situaciji i misli da bi uz terapiju mogli da uspeju. To je još teže zbog činjenice da se ovde radi o emocijama petoro dece koju imaju. Razloga zašto nije uspelo je mnogo, ali kada izgubite porodicu Dženifer Lopez, izgubili ste i Dženifer Lopez. NJena majka i sestre su protiv njega, Beni Medina takođe.“

Inače, Ben Aflek se ranije borio sa zavisnošću od alkohola. Prvi put je prestao da pije 1997. godine, međutim ovom poroku se vratio 2001. godine, a na rehabilitaciju je išao i 2017. i 2018. godine, i upravo zbog njegove istorije vraćanja ovom poroku, njegovi prijatelji su zabrinuti da bi tako moglo da bude i ovoga puta.

(Kurir)

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas