· · Komentari: 0
interesantno

Beograđanin ALEKSANDAR u filmu o Gučijevima: Krasio omot POZNATE ČOKOLADE, a sada je rame uz rame sa Lejdi Gagom i Al Paćinom (FOTO)

Sećate se omota kinder čokolade koji je krasio dečak Aleksandar Eger?

1637832564_profimedia-0556633984.jpg
Foto: Profimedia

Aleksandar je poreklom iz Srbije, danas ima 30 godina i pojavljuje se u najnovijem filmu "Gučijevi" zajedno sa Lejdi Gagom.

Aleksandar svet osvojio omotom popularne čokolade, postao poznati model i glumac. Majka mu je Srpkinja, a otac Italijan. Rođen je 6. septembra 1991. godine u Beogradu, ali ubrzo se sa porodicom seli u Italiju. Pojavljivao se na mnogim važnim crvenim tepisima i uvek bio zapažen kao elegantan i privlačan muškarac.

Pročitajte još: "U redu je da Dikapiro bude više plaćen od mene": Dženifer Lorens objasnila kako funkcionišu honorari u Holivudu

- Već sa šest-sedam godina zainteresovao sam se za umetnost, pa sam s drugarima iz kraja snimao kratke filmove i skečeve. Oduvek me je zanimala kamera, ali kad sam otišao u Komo, gde sam živeo do sedamnaeste godine, počeo sam da glumim. Imao sam 13 godina kad sam se pojavio u reklami koja mi je donela ulogu u seriji "The Band", koja je bila popularna u Italiji. Roditelji nikad nisu uzimali za ozbiljno moju nameru da se bavim glumom, pa čak ni onda kad su nam paparaci visili ispred kuće. Zato sam rešio da se odselim od njih i nastavim da se bavim onim što me privlači - otkrio je ranije za Kurir Aleksandar.

Film "Gučijevi" u kome možete da vidite i Aleksandra pored proslavljenih holivudskih glumaca, stigao je u naše bioskope. Film je nastao prema istinitoj priči  o porodičnom carstvu iza kojeg se krije italijanska modna kuća Guči.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.