Oglas
· · Komentari: 0

Bila je san mnogih muškaraca, fubaleru je rodila sina, a sada živi u Americi: Evo kako danas izgleda SANI ARMANI (FOTO)

Povukla se iz javnog života

1666766813_sani-armani1.jpg
Foto: Youtube printscreen/TV Pink
Oglas

Sandra Drašković, poznatija pod pseudonimom Sani Armani, bila je jedna od najlepših voditeljki za kojom su mnogi muškarci uzdisali. Srce joj je ukrao fudbaler Nikola Lazetića, za koga se udala i rodila sina Luku.

Pročitajte još: Jovana Jeremić u društvu bivšeg muža proslavila rođendan: Zajedno zapevali, a onda je usledio emotivan trenutak (VIDEO)

Ipak, brak nije potrajao pa su se Nikola i Sani razveli, a onda se voditeljka i manekenka potpuno povukla iz javnog života. Preselila se u Ameriku gde je započela drugačiji život.

Postala je producent i veoma uživa u svom poslu: - Malo se zna o tome da sam diplomirala produkciju, kojom se i bavim već dugi niz godina. Nakon emisija na kojima sam radila kao autor, novinar-voditelj i producent, ostala sam u svetu zabave, ali iza kamera. Los Anđeles je grad koji je najpoznatiji po holivudskoj industriji. Radeći na jednoj seriji, ukazala mi se prilika da se preselim, a osim toga, deo moje porodice živi tamo. Svaki početak je težak. Nova sredina, drugačija pravila kao i celokupan način života. Nije mi bilo lako da ostavim sve u Srbiji, ali prilagodila sam se nakon određenog vremena i, biću iskrena, sada Los Anđeles smatram svojim domom - rekla je Sandra.

Sani Armani, danas ima 42 godine i izgleda odlično. 

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas