· · Komentari: 0

GLUMILA JE U CECINOM SPOTU, UDALA SE ZA FUDBALERA: Evo kako danas izgleda Sani Armani, voditeljka za kojom su svi uzdisali (FOTO)

Sani Armani je izašla iz javnog života i odlučila se za drugačiji život

1653893519___________________________________________________________0000000___________00000000550000055464.jpg
Foto: Printskrin/Jutjub

Sandra Drašković, poznata i kao Sani Armani, devedesetih godina je bila na vrhuncu karijere, a većina je pamti kao voditeljku emisije "City klub".

Pročitajte još: HURGADA ILI KIPAR sa Wayout-om - Definitivno pravi izbor i najbolji odnos cene i kvaliteta (FOTO)

 

Imala je i uspešnu manekensku karijeru, a u jednom intervjuu je otkrila da joj je nuđeno da bude članica čuvenih "Modelsica".

Važila je za jedno od najlepših tv lica u Srbiji, a nakon novinarske karijere oprobala se i u tada aktuelnom rijalitiju Veliki brat.

Pročitajte još: Ana Kokić PRE I POSLE estetskih operacija: Pogledajte kako je izgledala na početku karijere (FOTO)

Sandru smo gledali i u spotu Cece Ražnatović za pesmu "Crveno" gde se u separeu mazi sa fudbalerom Nikolom Lazetićem, za kojeg se kasnije udala i rodila mu sina Luku.

Nedugo zatim usledio je razvod i od tog trenutka, Sani se potom potpuno povukla iz javnog sveta, preselila u Ameriku i otpočela potpuno novi život, a domaćim medijima je otkrila kako je došlo do ove odluke:

"Malo se zna o tome da sam diplomirala produkciju, kojom se i bavim već dugi niz godina. Nakon emisija na kojima sam radila kao autor, novinar-voditelj i producent, ostala sam u svetu zabave, ali iza kamera. Los Anđeles je grad koji je najpoznatiji po holivudskoj industriji. Radeći na jednoj seriji, ukazala mi se prilika da se preselim, a osim toga, deo moje porodice živi tamo. Svaki početak je težak. Nova sredina, drugačija pravila kao i celokupan način života. Nije mi bilo lako da ostavim sve u Srbiji, ali prilagodila sam se nakon određenog vremena i, biću iskrena, sada Los Anđeles smatram svojim domom", rekla je Sandra.

Pročitajte još: Koja je NAJVIŠA PEVAČICA na domaćoj sceni? Visoka je 1,84 metara, a nije ni Sneki, ni Ceca

Sandra u 42. godini izgleda odlično, a prepoznatljivu plavu kosu nije menjala. Međutim, mnogi su nagađali da se čuvena voditeljka tokom godina podrvgla plastičnim operacijama, te da je, sredila nos i usne.

Kako je Sandra izgledala na vrhuncu popularnosti, možete pogledati u galeriji ispod.

BONUS VIDEO: 

 
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.