Oglas
· · Komentari: 0

Da li se sećate NJE? Bila je jedna od najpopularnijih TV lica u Srbiji 90tih, a onda je NESTALA (FOTO)

Osim što su mnogi poznati muškarci ludeli za njom, pojavila se i u spotu Željka Joksimovića za pesmu ''Rintam''

1670423233_Sani-Armani-ig-printscr.png
Photo: Instagram printscreen/ sandradraskovic
Oglas

Lepa plavuša, nekada je bila omiljeno TV lice, kao i jedna od najpopularnijih devojaka 90-tih. Prvi put se pojavila u spotu za pesmu ''Prođi sa mnom kroz crveno'' Cece Ražnatović, a kasnije i u spotu Željka Joksimovića.

Sandra Drašković nekada je bila poznatija pod imenom Sani Armani. Bavila se uspešno manekenstvom, a kasnije i voditeljstvom.

Pročitajte još: Voditeljka koja je izvršila samoubistvo, bivšem dečku je dala 25 hiljada funti, a sada je to uradila i nova devojka

Povezivana je sa mnogim poznatim muškarcima, a među njima i moćnim političarima tog vremena. 

- Zanimljivo je da su mi neki muškarci s javne scene, bilo sportisti, pevači ili političari, posle mnogo godina priznali da sam im se uvek dopadala, što mi svakako imponuje. Što se tiče udvarača, uvek postoji neko ko se trudi, međutim, iskrena da budem, izbegavala sam emotivne odnose s ljudima iz mog radnog okruženja - rekla je ona jednom prilikom za domaće medije, pa dodala šta mora da ima muškarac da bi nju osvojio:

- Zvuči kao kliše, ali neki standard bi bio da ima kućno vaspitanje, manire, šarm, duhovitost, hrabrost i kuću na moru.

Ipak, najpoznatija je njena veza sa fudbalerom Nikolom Lazetićem. Među njima su se brzo javili strast i emocije, pa su vezu krunisali i brakom. U njemu su dobili sina Luku, ali brak nažalost nije opstao.

Sandra je nakon toga nastavila život van Srbije, pa danas živi u Los Anđelesu gde je započela uspešnu 
producentsku karijeru. U domaćoj javnosti veoma se retko pojavljuje, a nedavno je izjavila da radi punom
parom, ali da život i rad u Holivudu nisu nimalo jednostavni:

- Još ne mogu da kažem da sam ostvarila američki san. Za svakog imigranta postoji mnogo prepreka da bi uopšte došli na neku poziciju. S te pozicije sada nastojim da ostvarim snove, pa i američki. U Ameriku sam otišla tako što sam dobila ponudu od jednog reditelja za rad na njegovoj seriji. Posao producenta nije lak ni u jednoj zemlji na svetu, pa ni u najvećoj industriji zabave- Holivudu. Glamur dolazi na kraju, uglavnom na crvenom tepihu, ali uz mnogo prethodnog truda i rada - ispričala je Sandra jednom prilikom za "Republiku".

Pročitajte još: Bivša žena Skotija Pipena SMRT za NBA: Uža specijalnost su joj mladi košarkaši, a sada je u vezi sa sinom Majkla Džordana (FOTO)

Foto: Instagram story printscreen/ sandradraskovic

A na pitanje da li bi ponovo želela da se uda, imala je da kaže:

- Verujem u ljubav, možda ne više u onu na prvi pogled i trenutno mi je karijera u prvom planu. Ali da ne otkrivam previše, reći ću svaki je pravi u svoje vreme i možda će doći i vreme za novi brak - kroz osmeh je isprilača Sandra.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas